Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Poniższy rysunek przedsatawia osóbkę, którą mam zamiar umieścić pośrodku puszczy lub wodospadu. Przedstawia osobę płci pięknej, wywodzącej się z \"rodu delee\" - coś na wzór wczesnych rodów koczowniczych.

Na razie to tylko początek pracki - wykonuję ja w Photoshopie. Grot broni zostanie całkowicie zmieniony, poprawię również włosy.

W najbliższym czasie pokażę więcej.

A do tego czasu, co o niej sądzicie?

[hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm]

Giorgione

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heja

do antomii nie mam zadnych zastrzezen .. wydaje mi sie z jest swietnie .. poza tez ok.

jesli chodzi o kolorowanie to moze sie myle ale wydaje mi sie ze uzywales nazedzi burn i doge ? do sa zle nazedzia ;) tzn lepiej jesli malujesz kolorami normalnie wydaje mi sie ze efekt jest lepszy.

mam jeszcze jedna porae ktoora sam niedawno odtrzymalem tzn zeby malowac razem postac i otoczenie.Jest latwiej uniknac roznic w oswietleniu i ogolnie jakis kontrastow.

Pozdrawiam i czekam na dalsze kroki

PS> kacik us jest imo troche zbyt pociagniety w dol

Pozdrawiam

Napisano

tylko przytakne temu co nezz naskrobal. Giorgione maluj z troche wiekszym rozmachem, patrzalem na Twoje rysuny i nie tylko i wiem ze potrafisz.

Napisano
  • Autor

Dzięki za opinie.

Z pewnością wykorzystam je przy dalszej pracy nad tym rysunkiem.

Giorgione

Napisano

no mi się bardzo podoba...:D poza tą maltką chropowatością na skałach odospadu...coś musisz go jeszcze dopracować :D

pozdro...

Napisano

To co powiedział Phantom no i bym jeszcze popracował nad dłońmi i stopami.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

To do piero początek pracki, więc nie dziwcie się, że są niedopracowane - ale dzięki za wszystkie rady, postaram się do nich dostosoawć.

Giorgione:D:D:D:D:D:D

Napisano

Rozwija sie ok, chociaz wciaz uwazam ze troche za grzecznie i za bardzo ugladzona jest. Prwa noga?, jest ok, ladnie przygieta.

Napisano
  • Autor

Dzięki za wszystkie komentarze.:D:D:D:D

Sorki biglebowsky, ale nie potrafie jeszcze rysować z takim rozmachem jak ty (a na prawdę bym chciał).:(:(

Jutro postaram sie wrzucic kilka poprawek.:D:D:D:D:D:D

Giorgione

Napisano
  • Autor

Popraiłem skałki, za dłonie i stopy jeszcze się nie wziąłem - może jutro.

kobieta3.jpg

Giorgione:D:D:D:D:D:D

Napisano

wypas wypas...mogłbyś jeszcze na tej skałce na której ta pacjentka stoi dorobić pare kamyczków...żeby to wyglądało jak skała a nie dywan :D co do wodospadu to wymiata :) może więcej cieni by się przydało i odprysków wody :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

Ok. Dzięki za komentarz. Postaram się to poprawić a na razie mały upload.

kobieta4.jpg

Giorgione

Napisano

Trafka :P świetna...chociash myślałem bardziej o litej skale...ale bardzo mi się podoba :) czekam na kolejne odsłony :P

Napisano

fajny tyłek.... ale będzie wersja NAKED ???

Napisano

heja

robi sie coraz ciekawiej i coraz fajniej[spox]

. moze wlosy jakos lekko pocieniujesz ?

Napisano

nie wiem czy naked..w łaszkach jest jej..do twarzy...

apropos Twarzy...może lepiej będzie jeśli popracujesz jeszcze \"kilka\" minut...

(proszę przeczytaj U2U..thx)

Napisano

Ooo, bardzo fajna :). Tylko jakaś mało ponętna... Przy czym nie ma to nic wspólnego z Naked....

Napisano

naked.. please!!!!! :P[lol]

Napisano

miodzio :D:D:D ale powiedz że te smoki w tle to modele 3D...bo jeżeli to są malowane to ja zaczynam wątpić we własnego skila :)

pozdro...

Napisano

Z doświadczenia wiem że nie należy robić prac Naked potem są problemy z pokazywaniem na świecie.

Napisano

naked a nie na naged, mysle ze sie przejezyczyles tylko

Napisano
  • Autor

Dzięki za wszystkie komentarze.

1. Po dokładniejszym namyśle (zajęło mi to z 5 minut - wiecie te za i przeciw :]:]:]:]:]) nie będzie wersji naked - czy jak tam.

2. Te smoczki są ręcznie malowane w szopie.

Giorgione

Napisano

no to teraz mój skill poszedł się...przejść...lol :o:o:o

i dobrze że nie będzie wersji naked...czasami panny pociągają bardziej gdy są w ciushkach...(ale lekkich znaczy się małych...znaczy się wiecie o co chodzi :))...niż naked...

no to czekam ash znowu mnie zashokujesh :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

Nie przesadzaj Phantom[piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]

Widziałem twoje pracki i bez problemu możesz wykonać coś takiego [spox][spox][spox][spox][spox]

Giorgione

Napisano

Gotham, mowisz ze sa problemy z pokazywaniem golizny? przejdz sie po kijoskach, zmienisz zdanie:) Ale akorat Ta panna tego nie wymaga.