Napisano 31 Maj 200321 l Poniższy rysunek przedsatawia osóbkę, którą mam zamiar umieścić pośrodku puszczy lub wodospadu. Przedstawia osobę płci pięknej, wywodzącej się z \"rodu delee\" - coś na wzór wczesnych rodów koczowniczych. Na razie to tylko początek pracki - wykonuję ja w Photoshopie. Grot broni zostanie całkowicie zmieniony, poprawię również włosy. W najbliższym czasie pokażę więcej. A do tego czasu, co o niej sądzicie? [hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm] Giorgione
Napisano 31 Maj 200321 l heja do antomii nie mam zadnych zastrzezen .. wydaje mi sie z jest swietnie .. poza tez ok. jesli chodzi o kolorowanie to moze sie myle ale wydaje mi sie ze uzywales nazedzi burn i doge ? do sa zle nazedzia ;) tzn lepiej jesli malujesz kolorami normalnie wydaje mi sie ze efekt jest lepszy. mam jeszcze jedna porae ktoora sam niedawno odtrzymalem tzn zeby malowac razem postac i otoczenie.Jest latwiej uniknac roznic w oswietleniu i ogolnie jakis kontrastow. Pozdrawiam i czekam na dalsze kroki PS> kacik us jest imo troche zbyt pociagniety w dol Pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200321 l tylko przytakne temu co nezz naskrobal. Giorgione maluj z troche wiekszym rozmachem, patrzalem na Twoje rysuny i nie tylko i wiem ze potrafisz.
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki za opinie. Z pewnością wykorzystam je przy dalszej pracy nad tym rysunkiem. Giorgione
Napisano 5 Czerwiec 200321 l no mi się bardzo podoba...:D poza tą maltką chropowatością na skałach odospadu...coś musisz go jeszcze dopracować :D pozdro...
Napisano 5 Czerwiec 200321 l To co powiedział Phantom no i bym jeszcze popracował nad dłońmi i stopami.
Napisano 6 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki za komentarze. To do piero początek pracki, więc nie dziwcie się, że są niedopracowane - ale dzięki za wszystkie rady, postaram się do nich dostosoawć. Giorgione:D:D:D:D:D:D
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Rozwija sie ok, chociaz wciaz uwazam ze troche za grzecznie i za bardzo ugladzona jest. Prwa noga?, jest ok, ladnie przygieta.
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki za wszystkie komentarze.:D:D:D:D Sorki biglebowsky, ale nie potrafie jeszcze rysować z takim rozmachem jak ty (a na prawdę bym chciał).:(:( Jutro postaram sie wrzucic kilka poprawek.:D:D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor Popraiłem skałki, za dłonie i stopy jeszcze się nie wziąłem - może jutro. Giorgione:D:D:D:D:D:D
Napisano 10 Czerwiec 200321 l wypas wypas...mogłbyś jeszcze na tej skałce na której ta pacjentka stoi dorobić pare kamyczków...żeby to wyglądało jak skała a nie dywan :D co do wodospadu to wymiata :) może więcej cieni by się przydało i odprysków wody :) pozdro...
Napisano 11 Czerwiec 200321 l Autor Ok. Dzięki za komentarz. Postaram się to poprawić a na razie mały upload. Giorgione
Napisano 11 Czerwiec 200321 l Trafka :P świetna...chociash myślałem bardziej o litej skale...ale bardzo mi się podoba :) czekam na kolejne odsłony :P
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor Naked???? Poczeksamy zobaczymy... Na razie mały upload Co powiecie na to?
Napisano 16 Czerwiec 200321 l heja robi sie coraz ciekawiej i coraz fajniej[spox] . moze wlosy jakos lekko pocieniujesz ?
Napisano 16 Czerwiec 200321 l nie wiem czy naked..w łaszkach jest jej..do twarzy... apropos Twarzy...może lepiej będzie jeśli popracujesz jeszcze \"kilka\" minut... (proszę przeczytaj U2U..thx)
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Ooo, bardzo fajna :). Tylko jakaś mało ponętna... Przy czym nie ma to nic wspólnego z Naked....
Napisano 16 Czerwiec 200321 l miodzio :D:D:D ale powiedz że te smoki w tle to modele 3D...bo jeżeli to są malowane to ja zaczynam wątpić we własnego skila :) pozdro...
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Z doświadczenia wiem że nie należy robić prac Naked potem są problemy z pokazywaniem na świecie.
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki za wszystkie komentarze. 1. Po dokładniejszym namyśle (zajęło mi to z 5 minut - wiecie te za i przeciw :]:]:]:]:]) nie będzie wersji naked - czy jak tam. 2. Te smoczki są ręcznie malowane w szopie. Giorgione
Napisano 17 Czerwiec 200321 l no to teraz mój skill poszedł się...przejść...lol :o:o:o i dobrze że nie będzie wersji naked...czasami panny pociągają bardziej gdy są w ciushkach...(ale lekkich znaczy się małych...znaczy się wiecie o co chodzi :))...niż naked... no to czekam ash znowu mnie zashokujesh :) pozdro...
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Autor Nie przesadzaj Phantom[piwo][piwo][piwo][piwo][piwo] Widziałem twoje pracki i bez problemu możesz wykonać coś takiego [spox][spox][spox][spox][spox] Giorgione
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Gotham, mowisz ze sa problemy z pokazywaniem golizny? przejdz sie po kijoskach, zmienisz zdanie:) Ale akorat Ta panna tego nie wymaga.