egon14 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Witam, zastawe narazie odstawiłem do garażu, i zabrałem sie za wersje tuningową cinkola, która jest zrobiona na bazie mojego pierwszego modelu cc. Model tune jest zrobiony od podstaw. W najblirzszym czasie ben robione siedzenia, i deska roździelcza. Pozdro 4all
virbel Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 model i wykonanie mi sie podoba. male krzaki na tylniej szybie w naroznikach. razi mnie styl a'la nfs underground. tzn te charakterystyczne zderzaki. raczej to niepasuje do cc. ale to zecz gustu. felgi bym zmniejszyl nieco. i wydech na srodek zdezaka.
xeav Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 chamfer + smooth w niektórych miejscach byłby mile widziany
rudylew Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 mam skromną nadzieję że pod maską znajdzie się silnik co najmniej 2l. :D oo.. i jeszcze odmienne otwieranie maski i drzwi. .. ala NFS U. ..> rimsy mi się podobają..
Gość marcin_mocny Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 razi mnie styl a'la nfs underground. tzn te charakterystyczne zderzaki. raczej to niepasuje do cc. ale to zecz gustu. felgi bym zmniejszyl nieco. i wydech na srodek zdezaka. no to dobre zderzaki ci przeszkadzają a wydech chciałbyś żeby na środku był :D ja jestem zawiedziony że zastawę odstawiłeś
Mobii Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 styl nawet fajny :) tyl zdecydowanie bardziej mi sie podoba niz przod :) co nie oznacza ze przod jest zly :) jakbym juz swojego seja nie mial zrobionego to bym takie cos sobie zrobil :)
egon14 Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Napisano 11 Czerwiec 2005 marcin_mocny- no wiesz troszke zastawka mnie zedenerwowała :P, ale to nieznaczy ze do niej juz nie wruce, ja aktualnie robie 3 modele, w tym jeden na forum jest pokazany czyli Cienias, bo tak to jeszcze robie Żuka i od czasu do czasu coś w zastawie :P, ale narazie staram sie wykonać deske roździelczą z cieniasa, a zleksza ona jest cięzka do roboty, więc troszke to potrwa zanim ją umieszcze na forum Pozdro
egon14 Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Napisano 24 Lipiec 2005 witam, tak jak w ostatnim poście obiecywałem ze wnętrze bendzie to bendzie :), oto one, dzis je zaczołem robic. Fakt ze dopiero jest tyle, ale miałem niezłe problemy z twardzielem ale powoli wszystko wraca do normy :)
GRiPi Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 uUUuu bugi-bugi-bugi widze tuu i taaaaaaaam taratam-tadam! poza tym cos nie proporcjonalne mi sie to wydaje, ale moze to przez kamerke :P
mrkrzysiek Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 Nom jest sporo do poprawy mam nadzieje, że to nie są skończone opony bo jakieś dziwne no musisz na pewno poprawić zderzaki (albo nadkola nie wiem jak to tam się zwie) bo strasznie krzywe są no i jak to ma być tuning to ja bym go obniżył trochę :)
egon14 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 elo, opony będą miały bieżnik, bo jak narazie go niema, druga sprawa, narazie nie będzie za bardzo nowości bo po ostatniej burzy co u mnie była to mam nowy twardziel ;/ i próbuje ten stary jakoś naprawić bo poszły obwody :( A tak to narazie bawiłem się troszkę z lakierem :) Który lepszy ???
nielot007 Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 troche dlugo ci sie to renderowalo :)5min to zdecydowanie za dluuuuuuuugo;P a mi to jakos te lakiery nie podchodza moze pokaz go na karoserii:D pozdro
Rekomendowane odpowiedzi