mlodAs Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Po kilku dniach spędzonych w Łodzi stworzyłem cos takiego:)Bardzo piekne miasto;)
Ania Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 tekstura na schodach nieco zblurowana, kanty muru przy oknie zbyt ostre i dachówki są zbyt regularne, oprócz tego praca wygląda dość realistycznie i ma klimacik.
huzdebos Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 jesli ma to byc fragment lodzi albo chcoiaz inspiracja to bys musial zastapic dachowki blach:"?.,.;'[[": (
tweety Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 ma klimat to fakt. ale dlaczego nie w kolorze? textury malowane ręcznie czy może ze zdjęcia? ogóllnie jestem na tak :)
Marcin Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 bardzo ladnie ;] niestety Gray`em ukryles wszystkie neidoskonałosci ;] ja proponuje ci jeszcze popracowac nad wersją kolorowa bo naprawde warto ...
Hindus Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 textura na lewej ścianie (lewy dolny róg) wydaje sie rozmyta, jakbyś miał jakąs high res alb obez blura to mogło by być fotorealistyczne ;) pomysl nad tym bo kawałek fajnej roboty :]
JunioR Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 fajna pracka, ale niepotrzebne to rozmycie na schodach, z duzy bump na murze po prawej stronie.
AGmakonts Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Owszem gdyby nie tekstury i ostre kanty to by była super praca a tak jest.... co cóż.... poprostu tylko kolejna dobrą pracką
Obywatel Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Ahahah ta praca z tym opisem to calkiem inna praca ;] Jest dobrze, ale tam gdzie schodza sie sciany powinno byc ciemniej. Chyba bylo bez GI ?
KoMic Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 szkoda ze bez koloru, bo to bylo by dopiero wyzwanie, fotoreal B&W nie jest taki trodny, ale kolor to juz inna bajka, hehe pamietaj jeszcze jak dzis prace Batou, jego kamiennica byla boska, ale tez czarno-bialala bo polegl na kolorze..., pozdro
Baton Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Jak zobaczylem sama gore obrazka nasunelo mi sie na jezyk tylko "wow". Niestety im dalej schodzilem na dol tym gorzej :/ Popracowalbym jeszcze sporo nad teksturkami, ale calosc pozytywnie. PS. no kamienica batou to bylo cos :)
Rekomendowane odpowiedzi