Napisano 19 Czerwiec 200519 l Po kilku dniach spędzonych w Łodzi stworzyłem cos takiego:)Bardzo piekne miasto;)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l tekstura na schodach nieco zblurowana, kanty muru przy oknie zbyt ostre i dachówki są zbyt regularne, oprócz tego praca wygląda dość realistycznie i ma klimacik.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l jesli ma to byc fragment lodzi albo chcoiaz inspiracja to bys musial zastapic dachowki blach:"?.,.;'[[": (
Napisano 19 Czerwiec 200519 l ma klimat to fakt. ale dlaczego nie w kolorze? textury malowane ręcznie czy może ze zdjęcia? ogóllnie jestem na tak :)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l bardzo ladnie ;] niestety Gray`em ukryles wszystkie neidoskonałosci ;] ja proponuje ci jeszcze popracowac nad wersją kolorowa bo naprawde warto ...
Napisano 19 Czerwiec 200519 l textura na lewej ścianie (lewy dolny róg) wydaje sie rozmyta, jakbyś miał jakąs high res alb obez blura to mogło by być fotorealistyczne ;) pomysl nad tym bo kawałek fajnej roboty :]
Napisano 19 Czerwiec 200519 l fajna pracka, ale niepotrzebne to rozmycie na schodach, z duzy bump na murze po prawej stronie.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Owszem gdyby nie tekstury i ostre kanty to by była super praca a tak jest.... co cóż.... poprostu tylko kolejna dobrą pracką
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Ahahah ta praca z tym opisem to calkiem inna praca ;] Jest dobrze, ale tam gdzie schodza sie sciany powinno byc ciemniej. Chyba bylo bez GI ?
Napisano 20 Czerwiec 200519 l szkoda ze bez koloru, bo to bylo by dopiero wyzwanie, fotoreal B&W nie jest taki trodny, ale kolor to juz inna bajka, hehe pamietaj jeszcze jak dzis prace Batou, jego kamiennica byla boska, ale tez czarno-bialala bo polegl na kolorze..., pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Jak zobaczylem sama gore obrazka nasunelo mi sie na jezyk tylko "wow". Niestety im dalej schodzilem na dol tym gorzej :/ Popracowalbym jeszcze sporo nad teksturkami, ale calosc pozytywnie. PS. no kamienica batou to bylo cos :)