Napisano 21 Czerwiec 200519 l A ja wybieram I WS.scena powietrzno-ziemna. Po prostu front. wojna samolocików w górze. .a w dole jakis konwój ciezarówek czerwonego krzyza z rannymi. Pierwszy "zły samolot" pędzi aby zniszczyć konwój ,drugi "dobry "musi go zestrzelić.To pierwsza wizja,ale pewnie się zmieni.Tytuł narazie roboczy
Napisano 21 Czerwiec 200519 l hehe no to zaczynamy powitania :) tomeg -> witam serdecznie w Bitwie, życzę powodzenia w realizacji swojego pomysłu :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Autor wiec powoli zaczalem sobie modelowac ,mnie sie nie spieszy. Narazie skrzydełko fokkera dr1.Tak wrzucam aby rozkrecic watek Co do koloru samolotu to jeszcze nie wiem ."Czerwony baron juz jest"a po za tym są ładniejsze ubarwienia.
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Oooo. Ja bym to już tak zostawił, tylko podpis w prawym dolnym rogu i voila ! ;) Pozdro
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor idzie mi "jak krew z nosa" chyba staciłem entuzjazm do tego projektu a raczej przegrywam "bitwę" z lenistwem.:)
Napisano 12 Lipiec 200519 l Jak krew z nosa, ale efekty sa konkretne. W sumie to chyba tak duzo Ci jeszcze nie zostalo. Samolot, ciezarowki itp. Uwiniesz sie napewno. pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor dodałem na szybko"pechowca".Nie jest moze najpiekniejszy no ale coz...i tak spali sie żywcem.:)