kurt_hectic Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 hi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 zapodal bys zblizenie na siateczke, texturk i polycount :) mi juz oczy przezarlo promieniowanie z monitora i nie widze cos, jaka ma byc jego docelowa wielk0osc na ekranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 >>>2732 tri, a ty powiedzial bys cos o modelu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 nom dlatego napisalem cobys dal z bliska siatke coby ja bardziej przestudiowac bo z daleka zachecajaco nie wyglada (ale to moze kwestia oddalenia), no i cobys powiedzial jaka wielka texturka jest i ile miejsca zajmuje, to bym powiedzial czy zblurowana jest czy nie :) a tak to slabo widac :) wiec ciezko godac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 ja bym powiedzial...ladny jako model, ale do gry "realistycznej" nie pasuje:) wyglada jak jakis krasnoludek:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 żeś mu hełm dorobił ;] ale gostek wygląda jak zawodowy wieśniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 no modelik navet fajny ale hmm... widze pare podobienstw do pevnej osoby [J.P. (nie chodzi o papieza):)] ta figura, ta twarz i te... :) a tak ogolem to wydaje mi sie ze stopy i dlonie/palce sa jakies takie... takie niegabarytowe. to trzeba zmienic a pozatym jesli jest to model do gry to ja nie chce tak wygladac w wirtualnym swiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 No model spoko tylko, że te palce cos za grube i duze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 mogl bys mu wydluzyc troche wsyzstkie konczyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 kilka bugow proporcji ale model poprawny choc bez polotu, to samo texturka, technicznie ok ale "nudna" straszliwie - jesli dopiero zaczynasz z organikom to jest ok, jesli to którys tam z koleji model to jest bardzo przecietnie w negatywnym tego słowa znaczeniu. Fajnie ze ktos wkoncu jakas organike pokazuje a nie tylko drewno i skrzynki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Ja w swoim stylu czepie sie tekstur - na twoim miejscu wykorzystywalbym wiecej foto (skora miesnie), nadalo by to sporego realizmu, ktorego tutaj niestety brakuje. Widok z frontu jest zabawny :) - podoba mi sie - hodowca ziemniakow to wiesiek moze byc ;P Moze powiedz cos wiecej o wykorzysaniu modelu, skali... Kakrotto13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 siatka niezbyt ciekawa-moznaby o polowe poly zredukowac bez sporej widocznej zmiany w modelu. Mapowanie wyglada calkiem wporzadku a texturka taka standardowa....ogolnie rewelacji nie ma ... btw te cyce ma ogniowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 nom nie doczekam sie siaty z bliska ani komntu ile wiesiek bedzie zajmuje miejsca na texturce, nom trudno: jesli jego texturka to 256 to nawet wporzatku (chodz wieksze kontrasty dalo sie wycisnac z tego co dodalo by jej ostrosci) jesli 512 to jest bardzo cienko niestety, blur duzy i wogole co do fotek to sie z Rzukiem nie zgodze, lepiej jak pomeczysz sam i domalujesz tu i uwdzie reka, zwrucil bym uwage na twoim miejscu na ulozenie miesni na jego ramieniu bo cos to dziwne takie jest (nom bardzo dziwne nawet powiem..) co do wielkosci lap itd to bym nie zmienial bo to munadaje taki fajny ksztalt siatka dosc ciekawie/dziwnie jest zlozona z tego co widze lecz malo widze dawojta nastepne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 model byl robiony pomiedzy 2-4 w nocy... taki after work. p.s ja nie mam talentu plastycznego --> ni ksztyny i dlatego nawet miesni nie umiem zrobic, ani nie widze proporcji, : dlatego moja domena jest przyroda, i dlatego we wszystkich projektach zajmuje sie budynkami i texturami, i dlatego to bede robil :) . ... moze rodzic sie pytanie : nie ma talentu a robi texturki. otoz tak. sa takie programy i takie techniki , ze jest to realne , poza tym, ja nadrabiam brak reki do malowania fotkami, rewelacja...,.---> czekajcie na budynki, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Kurt ulozenie miesni nie zalezy od talentu plastycznego :) poprostu chcei poszukania referencji :) a wogole to niema czegos takmiego jak talent... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Tak jak mowi Hatred nie ma czegos takiego jak talent. Poprostu albo masz cos opanowane albo nie , texturki mi sie podobaja ale model moim zdaniem jezeli nie jest stylizowany(na co nie wyglada) to nie przejdzie, rowniez pod wzgledem siatki jest bardzo bardzo nie czytelnie, a przez co straciles duzo poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi