Napisano 25 Czerwiec 200519 l Skany pochodza z ksiazki Anatomie fur Kunstler, Davida K. Rubinsa copyright The Studio Publications, Inc, 1953 printen in germany 1980 ISBN 3-473-61106-9 Niestety zamiast laski jest facio, ale to nie przeszkadza by sie nauczyc jak wyglada rozklad miesni u czlowieka, uwazam ze pokazanie miesni warstwowo jest bardzo czytelne, i duzo wyjasnia w stosunku do innych rysukow anatomicznych gdzie wszystko jest juz na miejscu. Mam nadzieje ze te rysunki wam pomoga, spedzilem cale trzy godziny na skanowanie, ufff
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Asfalton bardzo fajne :) jezeli ktos ma 300 mb na ftp to z mila checia wrzuce swoje zbiory :) oczywiste jezeli nie bedziesz mial nic przeciwko
Napisano 25 Czerwiec 200519 l asfaltoon wielkie dzięki! to się na pewno przyda :) no i oczywiście proponuje zamieścić gdzieś na max3d.pl link do tego wątku aby był szybki dostęp. :)
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Posiadam takie rzeczy dla grafikow 2d jaki 3d (z uciskiem na 2d jak rysowac itp) Sylwetka ludzkiego ciala © by Ruscy Miesnie Ludzkiego ciala © by Ruscy Studium Dloni © by Ruscy Proporcje © by Ruscy wszystkie obrazki sa w bardzo duzej rozdzielczosci i jakosci wiec ciezko by bylo je wrzucic do zalcznika na forum. Jak ktos ma ftp to prajv mi z mila checia sie podziele :)
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Klicek na cd nagraj i poczta pocztą :D jeszcze sie udam do biblioteki moze maja jakies ciekawe zbiory, na ftp mam tylko 12 mb cos kolo tego :/
Napisano 25 Czerwiec 200519 l wielkie dzięki asfalton właśnie dziś się miałem zabrać za szukanie książki o anatomii
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Autor Spoko dzieki :) Niestety nie mam zadnego ftp, pomijajac juz wogole fakt ze porty mam zablokowane i nici nawet z p2p ehh. to by moglo byc bardzo przydatne KLICEK...
Napisano 26 Czerwiec 200519 l hehe, spoko. niektórzy którzy są na medycynie znają te obrazki na pamięć :) :) Jakby ktoś szukał innych pozycji to polecam atlas anatomiczny Sobotty (2 tomy) albo starszy ale dobry atlas Sinelnikov'a (3 tomy). Dobre rysunki jako referencje... pozdrav
Napisano 26 Czerwiec 200519 l asfalton: Dzieki :) KLICEK: wyslij mi please te ksiazki na maila ([email protected]). Wrzuce na serwer i dam linka. Nie ma to jak rosyjskie materialy szkoleniowe :)
Napisano 14 Kwiecień 200717 l nie wiem czy nie bylo :) http://www.anatomyatlases.org/atlasofanatomy/plateindex.shtml