asfalton Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Skany pochodza z ksiazki Anatomie fur Kunstler, Davida K. Rubinsa copyright The Studio Publications, Inc, 1953 printen in germany 1980 ISBN 3-473-61106-9 Niestety zamiast laski jest facio, ale to nie przeszkadza by sie nauczyc jak wyglada rozklad miesni u czlowieka, uwazam ze pokazanie miesni warstwowo jest bardzo czytelne, i duzo wyjasnia w stosunku do innych rysukow anatomicznych gdzie wszystko jest juz na miejscu. Mam nadzieje ze te rysunki wam pomoga, spedzilem cale trzy godziny na skanowanie, ufff 1
Baldack Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 gdzie to jest ja sie pisze :) milo z twojej strony :D
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Asfalton bardzo fajne :) jezeli ktos ma 300 mb na ftp to z mila checia wrzuce swoje zbiory :) oczywiste jezeli nie bedziesz mial nic przeciwko
asfalton Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 ok to juz ostatnie, owocnej nauki !!!
danilo2 Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 asfaltoon wielkie dzięki! to się na pewno przyda :) no i oczywiście proponuje zamieścić gdzieś na max3d.pl link do tego wątku aby był szybki dostęp. :)
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Posiadam takie rzeczy dla grafikow 2d jaki 3d (z uciskiem na 2d jak rysowac itp) Sylwetka ludzkiego ciala © by Ruscy Miesnie Ludzkiego ciala © by Ruscy Studium Dloni © by Ruscy Proporcje © by Ruscy wszystkie obrazki sa w bardzo duzej rozdzielczosci i jakosci wiec ciezko by bylo je wrzucic do zalcznika na forum. Jak ktos ma ftp to prajv mi z mila checia sie podziele :)
Łukasz Burnet Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Klicek na cd nagraj i poczta pocztą :D jeszcze sie udam do biblioteki moze maja jakies ciekawe zbiory, na ftp mam tylko 12 mb cos kolo tego :/
Marvey Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 wielkie dzięki asfalton właśnie dziś się miałem zabrać za szukanie książki o anatomii
asfalton Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 Spoko dzieki :) Niestety nie mam zadnego ftp, pomijajac juz wogole fakt ze porty mam zablokowane i nici nawet z p2p ehh. to by moglo byc bardzo przydatne KLICEK... 1
gobol Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 hehe, spoko. niektórzy którzy są na medycynie znają te obrazki na pamięć :) :) Jakby ktoś szukał innych pozycji to polecam atlas anatomiczny Sobotty (2 tomy) albo starszy ale dobry atlas Sinelnikov'a (3 tomy). Dobre rysunki jako referencje... pozdrav
leander Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 asfalton: Dzieki :) KLICEK: wyslij mi please te ksiazki na maila ([email protected]). Wrzuce na serwer i dam linka. Nie ma to jak rosyjskie materialy szkoleniowe :)
max_1989 Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Wielkie dzięki asfalton. Czekam leander na link :).
V_wASkI_V Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 asfalton - super robota naprawde wielkie dzięki przyda się !! pozdrawiam
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 nie wiem czy nie bylo :) http://www.anatomyatlases.org/atlasofanatomy/plateindex.shtml
Rekomendowane odpowiedzi