Szymeq Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 W temacie jest zawarte to co chcialbym zrobic narazie nic wiecej nie bede pisal na temat pomyslu bo caly czas powstanie niedlugo powinny pojawic sie pierwsze szkice/renderki :) powodzenia wszystkim pozdr:)
Pionier Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 powodzenia kolego :) ( jaka pogoda w Koluszkach ;)? )
Szymeq Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 hehe upal jak ..... :P heh dzieki pionier;) wiesz co masz w wakacje zrobic:)
Leru Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 elo elo :D witam w Bitwie, życzę powodzenia i nalegam aby skończyć tą pracę ;)
RA Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Elektronickiego mordulca w 3D bardzo chetnie bym zobaczyl. ;)
Szymeq Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 hehe dzienks chlopaki;) wiem Leru wiem;) znalazlem troszke czasu (niema to jak nocka:P ) i zrobilem tyle: (ta czaska bedzie wkomponowana w podest ktory widac na zalaczonym zdjeciu) czaszka 40 % done bede modyfikowal jeszcze oczodoly i inne duperele
Pionier Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 podoba mi sie jak na razie, czekam na postepy :)
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 ładnie to wygląda, jaką metodą modelujesz? pozdrawiam i życzę powodzenia w bitwie
Szymeq Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 poly:P dzienks:) nawzajem:D maly test na szybko:) dzisiaj w nocy pobawie sie troche podlozem itp (moze pokaze faze wstepna terminatora ale zdecydowanie wole organike wiec nie liczcie na to ze to bedzie fajne:P )
HEKTOR Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 Witam! Hurra uwielbiam TERMINATORA, film mogę (części 1,2,3) mogę oglądać godzinami, dniami i nocami. Scenka będzie miodzio. Już ma miejsce zarezerwowane u mnie na pulpicie, dlatego proszę o końcowy renderek w rozdzielczości 1024x768 z góry dzięki. Pozdrawiam!
Szymeq Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 hehehe niema sprawy tylko abym dotrwal z tym modelem niewiem jak mi wyjdzie mechanika:/ zobaczymy narazie robie podest i troche juz kombinowalem nad terminatorem ale to jeszcze nie to wiec narazie rzecz najprzyjemniejsza :)
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 o ile czaszka jako oddzielny obiekt nie jest rewelacją, to już w kupie prezentują się o wiele lepiej. Pamiętaj o usunięciu przebić modelu piasku z oczodołów czaszek w nim zanużonym (albo i nie, w końcu mogło nalecieć piasku :]) To będzie coś jak figurka stojąca sobie gdzieś na podstawce ?
Szymeq Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 hehe dokladnie Leru figureczka:) a dokladnie ta: (jeszcze dzisiaj bede bawil sie tym podestem w jakis detal i sie zastanawiam jeszcze czym to zrobic ale cos czuje ze to bedzie bardzo HiPoly:P )
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 hehe figurka fajnie wykonana ale pozycja tego T-800 jest do bani IMHO. Fajna była ta z T2, na samym początku
Szymeq Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 hehe 3 wersje czaszki ktore beda w scenie :P dziwnie wygladaja bo kosci zaczynaja sie topic po zrzucie bomby atomowej:P
Pionier Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 na czacha dymi :D, dodaj jeszcze jakies kosci na ta glebe i bedzie cacy Pozdrawiam
Ania Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 hm topiące się czaszki, to coś nowego. ale dobrze zrobione. ta figurka to już twój model, czy zdjęcie?
HEKTOR Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Witam! Ania to jest zdjęcie, figurki jaką można sobie kupić i postawić gdzieś. Sam nie wiem co myśleć o tym topnieniu kości po wybuchu bomby, może je trochę zmniejsz i będzie spoko, ale bez tego i tak jest super a nie mogę się doczekać końca :D. Pozdrawiam!
Szymeq Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 hehe dokladnie figurka z jakiegos sklepu niepamietam jakiego ale mniejsza z tym delikatniee sie pobawilem ZB i wyszlo to moze jutro dam wersje z czaszkami zmienionymi i teksturami ale to wyjdzie w praniu narazie po malutku:) edit: zrobilem maly test 4fun:) 3 renderek
SiD Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 No prosze ho ho ho ... Misiek no nieźle żeś sie chapnoł , ładny kąsek ale weż to rozgryś teraz ... Ty to masz cierpliwość żeby sie za takie szczegółatowate pierdółki brać , ale powdziwiam nie powiem że podziwiam talentu i wytrwałości ... jestem z Tobą :D A to co widze z tymi czaskami to wyszły Ci super ... jak żywe , znaczy jak martwe hehe :P . Dorobisz texture pyłu i zgliszczy i pobrudzisz je zdeka i normalnie duplikat .. alb lepsiesza kopia tego co nasladujesz :D Działaj i nie poddawaj sie...
giorgione Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 nom zaczyna fajnie wygladać - ładne ułożenie czaszek - przydałaby sie większa interakcja czaszek z terenem - u sorki nie przeczytałem poprzedniej wypowiedzi:D - to czekjam na teksturki
Szymeq Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 po dlugiej nieobecnosci wrzucam glowke narazie poczatek ale od czegos trzeba zaczac po takiej przerwie:P
Szymeq Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 powoli powoli do przodu moze jutro pokaze cialo narazie 2 wersje glowek
HEKTOR Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Witam! Ja to mam takie pytanie. Bo mnie gdzieś bardzo dawno nie było. I gdzie będą te głowy ? na scenie, wydawało mi się że robisz sam Endoszkielet T-850, będą ludzie na scenie ? Pozdrawiam!
Szymeq Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Taki byl pierwotny koncept ale teraz pomyslalem ze moze go troche podniszczyc wiesz zniszczona skora a pod nia endo szkielet troche motywy zmieniam:)
HEKTOR Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Witam! Hm… ciekawy koncept. Zrobić takiego dywersanta jak to się zwie. Pierwszymi dywersantami z tego co pamiętam był T-100 i miał skórę z gumy, nie posiadał włosów ani gruczołów. Ja to w tej roli co ty robisz to bardziej bym wydział T-101, szkielet jego inaczej wyglądał. No ale T-850 to bardziej zawansowana machinka, nawet ze względu na pancerz. Co nie zrobisz to i tak będzie dobrze. Musisz tylko pamiętać o tym że wszystkie twarze oczywiście dywersantów z Serii posiadającej endoszkielet posiadały twarz niejakiego Sierżanta „Candy” (Stg. Candy). A wyglądał on jak Arnold Schwarzenegger, innego wyglądu one nie miały. Więc niestety chyba jesteś skazany na twarz Arnolda, przynajmniej jest dużo referek :). Jak się tak patrzy na te głowy to ta bardziej po prawej go przypomina. A tak na marginesie to ubiór ich był różny, zależny do tego co zabrali Ruchowi Oporu. Pozdrawiam i życzę zapału w pracy!
Rekomendowane odpowiedzi