Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

W temacie jest zawarte to co chcialbym zrobic narazie nic wiecej nie bede pisal na temat pomyslu bo caly czas powstanie niedlugo powinny pojawic sie pierwsze szkice/renderki :) powodzenia wszystkim

pozdr:)

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

hehe upal jak ..... :P heh dzieki pionier;) wiesz co masz w wakacje zrobic:)

Napisano

elo elo :D

witam w Bitwie, życzę powodzenia i nalegam aby skończyć tą pracę ;)

Napisano

Elektronickiego mordulca w 3D bardzo chetnie bym zobaczyl. ;)

Napisano
  • Autor

hehe dzienks chlopaki;) wiem Leru wiem;) znalazlem troszke czasu (niema to jak nocka:P ) i zrobilem tyle: (ta czaska bedzie wkomponowana w podest ktory widac na zalaczonym zdjeciu) czaszka 40 % done bede modyfikowal jeszcze oczodoly i inne duperele

Napisano
  • Autor

poly:P dzienks:) nawzajem:D maly test na szybko:) dzisiaj w nocy pobawie sie troche podlozem itp (moze pokaze faze wstepna terminatora ale zdecydowanie wole organike wiec nie liczcie na to ze to bedzie fajne:P )

Napisano

Witam!

Hurra uwielbiam TERMINATORA, film mogę (części 1,2,3) mogę oglądać godzinami, dniami i nocami. Scenka będzie miodzio. Już ma miejsce zarezerwowane u mnie na pulpicie, dlatego proszę o końcowy renderek w rozdzielczości 1024x768 z góry dzięki.

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

hehehe niema sprawy tylko abym dotrwal z tym modelem niewiem jak mi wyjdzie mechanika:/ zobaczymy narazie robie podest i troche juz kombinowalem nad terminatorem ale to jeszcze nie to wiec narazie rzecz najprzyjemniejsza :)

Napisano

o ile czaszka jako oddzielny obiekt nie jest rewelacją, to już w kupie prezentują się o wiele lepiej. Pamiętaj o usunięciu przebić modelu piasku z oczodołów czaszek w nim zanużonym (albo i nie, w końcu mogło nalecieć piasku :])

To będzie coś jak figurka stojąca sobie gdzieś na podstawce ?

Napisano
  • Autor

hehe dokladnie Leru figureczka:) a dokladnie ta: (jeszcze dzisiaj bede bawil sie tym podestem w jakis detal i sie zastanawiam jeszcze czym to zrobic ale cos czuje ze to bedzie bardzo HiPoly:P )

Napisano

hehe figurka fajnie wykonana ale pozycja tego T-800 jest do bani IMHO. Fajna była ta z T2, na samym początku

Napisano
  • Autor

hehe 3 wersje czaszki ktore beda w scenie :P dziwnie wygladaja bo kosci zaczynaja sie topic po zrzucie bomby atomowej:P

Napisano

hm topiące się czaszki, to coś nowego. ale dobrze zrobione.

ta figurka to już twój model, czy zdjęcie?

Napisano

Witam!

Ania to jest zdjęcie, figurki jaką można sobie kupić i postawić gdzieś. Sam nie wiem co myśleć o tym topnieniu kości po wybuchu bomby, może je trochę zmniejsz i będzie spoko, ale bez tego i tak jest super a nie mogę się doczekać końca :D.

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

hehe dokladnie figurka z jakiegos sklepu niepamietam jakiego ale mniejsza z tym delikatniee sie pobawilem ZB i wyszlo to moze jutro dam wersje z czaszkami zmienionymi i teksturami ale to wyjdzie w praniu narazie po malutku:)

edit: zrobilem maly test 4fun:) 3 renderek

Napisano

No prosze ho ho ho ... Misiek no nieźle żeś sie chapnoł , ładny kąsek ale weż to rozgryś teraz ... Ty to masz cierpliwość żeby sie za takie szczegółatowate pierdółki brać , ale powdziwiam nie powiem że podziwiam talentu i wytrwałości ... jestem z Tobą :D

A to co widze z tymi czaskami to wyszły Ci super ... jak żywe , znaczy jak martwe hehe :P . Dorobisz texture pyłu i zgliszczy i pobrudzisz je zdeka i normalnie duplikat .. alb lepsiesza kopia tego co nasladujesz :D Działaj i nie poddawaj sie...

Napisano

nom zaczyna fajnie wygladać - ładne ułożenie czaszek - przydałaby sie większa interakcja czaszek z terenem - u sorki nie przeczytałem poprzedniej wypowiedzi:D - to czekjam na teksturki

Napisano
  • Autor

po dlugiej nieobecnosci wrzucam glowke narazie poczatek ale od czegos trzeba zaczac po takiej przerwie:P

Napisano
  • Autor

powoli powoli do przodu moze jutro pokaze cialo narazie 2 wersje glowek

Napisano

Witam!

Ja to mam takie pytanie. Bo mnie gdzieś bardzo dawno nie było. I gdzie będą te głowy ? na scenie, wydawało mi się że robisz sam Endoszkielet T-850, będą ludzie na scenie ?

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Taki byl pierwotny koncept ale teraz pomyslalem ze moze go troche podniszczyc wiesz zniszczona skora a pod nia endo szkielet troche motywy zmieniam:)

Napisano

Witam!

Hm… ciekawy koncept. Zrobić takiego dywersanta jak to się zwie. Pierwszymi dywersantami z tego co pamiętam był T-100 i miał skórę z gumy, nie posiadał włosów ani gruczołów. Ja to w tej roli co ty robisz to bardziej bym wydział T-101, szkielet jego inaczej wyglądał. No ale T-850 to bardziej zawansowana machinka, nawet ze względu na pancerz. Co nie zrobisz to i tak będzie dobrze. Musisz tylko pamiętać o tym że wszystkie twarze oczywiście dywersantów z Serii posiadającej endoszkielet posiadały twarz niejakiego Sierżanta „Candy” (Stg. Candy). A wyglądał on jak Arnold Schwarzenegger, innego wyglądu one nie miały. Więc niestety chyba jesteś skazany na twarz Arnolda, przynajmniej jest dużo referek :). Jak się tak patrzy na te głowy to ta bardziej po prawej go przypomina. A tak na marginesie to ubiór ich był różny, zależny do tego co zabrali Ruchowi Oporu.

Pozdrawiam i życzę zapału w pracy!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.