asfalton Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 YO mam w zamysle dosyc zakrecona prace(zakrecona jak kolorowa sukienka Majki Jezoskiej) ,juz od dluzszego czasu. Przedstawia bedzie ona radzieckiego robota kaciatego jak cholera, praca ma miec forme rosyjskiego plakatu propagandowgo, i umiesze na nim napis ROBOT SPASIBA i podpis WSJO ROZJEBUT, w cyrylicy(rosyjskie pismo kby tok nie wiedzal). Szczeze powiedziawszy ostatnio fascynuje mnie Rosja, bo gdy sie jej przyjrzec blizej to naprawde fajne zeczy mozna odnalezc. Robot spasiba pojawil sie w mojej glowie rok temu kiedy....eh faje palilem
asfalton Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Jo dzieki Leru, witam ponownie! :D
asfalton Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 taki maly koncept na rozgrzewke, ostatecznie chce by plakat byl najwyzszej jakosci, kompozycja jeszcze nie jest ostateczna, no i straszne bledy w pisowni, a iu trudno troche bedzie bo nie mam tabletu, mycha do boju!
OMAM Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Kompozycja jest spoko,już czuć klimat (planu sześćoletniego).Mamy nadzieje że ośągniecie zamieżony efekt, towarzyszu.Ku chwale lepszego jutra. Powodzenia
asfalton Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 TOWARZYSZU OMAMIE DA JA NIEPRGLAGAJU DORZE ZBLIRZNIA KAKLIRZNA SAJUSKI SAWIECKI SAJAAAAAAAZ ETO WSJIO KANIKULA DA (slowodaje to nic nie znaczy ha ha pozdrow)
kolegaalek Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 jol, fak, wyprzedziles mnie, nie mam chwilowo tabletu, a w zamysle mialem cos niemal, ze identycznego:/
asfalton Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 spoko, wlasciwie to twoj robot przywolal mi ten dawny obraz...
asfalton Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 THX niedlugo rusza machina, ROBOT SPASIBA jest rowniez wykladnikiem 300 % pracy ponad norme, oraz symbolem udanych zbiorow...:)
asfalton Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 no no wlasnie, jaka animke zrobic pozniej robot mowi(z takim echem) RAZ DWA CZTERI PIAC ZACZYNAJU TECHNO GRAC, i macha tymi kikucimi rencyma, kobieta z mezczyzna sie obejmuja na tle zlotego pola, dziarganego traktorami....
UrbanTurban Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Robot jak w "Intergalactic" beastie boys'ow;] Lubie takie tandetne klimaty
leander Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Robot spasiba pojawil sie w mojej glowie rok temu kiedy....eh faje palilemNo to takiego pomyslu nie mozna zmarnowac :D
dariusz Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 imho tak wyglada ruskie "b":) pracka fajna, ale czy zostanie ten wulgaryzm na plakacie:D:D
Rekomendowane odpowiedzi