Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

YO mam w zamysle dosyc zakrecona prace(zakrecona jak kolorowa sukienka Majki Jezoskiej) ,juz od dluzszego czasu.

Przedstawia bedzie ona radzieckiego robota kaciatego jak cholera, praca ma miec forme rosyjskiego plakatu propagandowgo, i umiesze na nim napis ROBOT SPASIBA i podpis WSJO ROZJEBUT, w cyrylicy(rosyjskie pismo kby tok nie wiedzal).

Szczeze powiedziawszy ostatnio fascynuje mnie Rosja, bo gdy sie jej przyjrzec blizej to naprawde fajne zeczy mozna odnalezc. Robot spasiba pojawil sie w mojej glowie rok temu kiedy....eh faje palilem

attachment.php?attachmentid=18171&stc=1

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taki maly koncept na rozgrzewke, ostatecznie chce by plakat byl najwyzszej jakosci, kompozycja jeszcze nie jest ostateczna, no i straszne bledy w pisowni,

a iu trudno troche bedzie bo nie mam tabletu, mycha do boju!

Napisano

Kompozycja jest spoko,już czuć klimat (planu sześćoletniego).Mamy nadzieje że ośągniecie zamieżony efekt, towarzyszu.Ku chwale lepszego jutra.

Powodzenia

Napisano

TOWARZYSZU OMAMIE DA JA NIEPRGLAGAJU DORZE ZBLIRZNIA KAKLIRZNA

SAJUSKI SAWIECKI SAJAAAAAAAZ ETO WSJIO KANIKULA DA

(slowodaje to nic nie znaczy ha ha pozdrow)

Napisano

no no wlasnie, jaka animke zrobic pozniej robot mowi(z takim echem) RAZ DWA CZTERI PIAC ZACZYNAJU TECHNO GRAC, i macha tymi kikucimi rencyma, kobieta z mezczyzna sie obejmuja na tle zlotego pola, dziarganego traktorami....

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności