Napisano 26 Czerwiec 200519 l YO mam w zamysle dosyc zakrecona prace(zakrecona jak kolorowa sukienka Majki Jezoskiej) ,juz od dluzszego czasu. Przedstawia bedzie ona radzieckiego robota kaciatego jak cholera, praca ma miec forme rosyjskiego plakatu propagandowgo, i umiesze na nim napis ROBOT SPASIBA i podpis WSJO ROZJEBUT, w cyrylicy(rosyjskie pismo kby tok nie wiedzal). Szczeze powiedziawszy ostatnio fascynuje mnie Rosja, bo gdy sie jej przyjrzec blizej to naprawde fajne zeczy mozna odnalezc. Robot spasiba pojawil sie w mojej glowie rok temu kiedy....eh faje palilem
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Autor taki maly koncept na rozgrzewke, ostatecznie chce by plakat byl najwyzszej jakosci, kompozycja jeszcze nie jest ostateczna, no i straszne bledy w pisowni, a iu trudno troche bedzie bo nie mam tabletu, mycha do boju!
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Kompozycja jest spoko,już czuć klimat (planu sześćoletniego).Mamy nadzieje że ośągniecie zamieżony efekt, towarzyszu.Ku chwale lepszego jutra. Powodzenia
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Autor TOWARZYSZU OMAMIE DA JA NIEPRGLAGAJU DORZE ZBLIRZNIA KAKLIRZNA SAJUSKI SAWIECKI SAJAAAAAAAZ ETO WSJIO KANIKULA DA (slowodaje to nic nie znaczy ha ha pozdrow)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l jol, fak, wyprzedziles mnie, nie mam chwilowo tabletu, a w zamysle mialem cos niemal, ze identycznego:/
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Autor THX niedlugo rusza machina, ROBOT SPASIBA jest rowniez wykladnikiem 300 % pracy ponad norme, oraz symbolem udanych zbiorow...:)
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor no no wlasnie, jaka animke zrobic pozniej robot mowi(z takim echem) RAZ DWA CZTERI PIAC ZACZYNAJU TECHNO GRAC, i macha tymi kikucimi rencyma, kobieta z mezczyzna sie obejmuja na tle zlotego pola, dziarganego traktorami....
Napisano 13 Lipiec 200519 l Robot jak w "Intergalactic" beastie boys'ow;] Lubie takie tandetne klimaty
Napisano 28 Lipiec 200519 l Robot spasiba pojawil sie w mojej glowie rok temu kiedy....eh faje palilemNo to takiego pomyslu nie mozna zmarnowac :D
Napisano 16 Sierpień 200519 l imho tak wyglada ruskie "b":) pracka fajna, ale czy zostanie ten wulgaryzm na plakacie:D:D