Gość mr.blonde Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 yo chiefs oto moja pierwsza pracka, mam nadzieje że warta komentarza. Software: 3ds max5, vray, ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Podoba mi się klimacik pracki i grtuluje pomysłu tylko umieściłbym jakąś rybkę w tym akwarium :) Jedyne co mi ardziej w pracce nie pasuje to ta ramka tego telewizorka chyba źle zmapowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Hmmm.... Już gdzieś widziałem podobne akwaruim, ale jak na pierwszą pracke to całkiem, całkiem ! Życze powodzenia w 3D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Świetny pomysł, wykonanie też nie najgorzej :) Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 pierwsza pracka to nie jest :P (napewno) ale ładnie :) 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 pierwsza czy nie pierwsza ale rybki powinny i tak być, w końcu to akwarium :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Powiem tylko tyle że to niezłe jak na początek jak dla jedną z pierwszych to 4 ogółem 3- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreed Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 pracka moze byc(ma klimat) troszeczke w lewym rogu akwarium niezgrywa sie z podlozem i kadr taki jakis po lewej w tle lampka a po prawej...(wydaje mi sie ze powinna byc jakas harmonia w ujeciu ;] -to jest moje zdanie) pozdro i 3maj tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytec_s Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Nie no super. Sam dopiero zaczynam ale to jest.... hmm lepsze. Ale ONI :) maja racje rybka jest konjieczna albo jeszcze lepiej daj tam slimaka:) Super oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 pracka moze byc(ma klimat) troszeczke w lewym rogu akwarium niezgrywa sie z podlozem i kadr taki jakis po lewej w tle lampka a po prawej...(wydaje mi sie ze powinna byc jakas harmonia w ujeciu ;] -to jest moje zdanie) pozdro i 3maj tak dalej Pewnie mr.blonde już po ponad trzech miesiącach nie powróci do tej pracy... - patrzyłeś na datę ostatniego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 przeciez tam plywa skalar o co wam chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi