Napisano 27 Czerwiec 200519 l yo chiefs oto moja pierwsza pracka, mam nadzieje że warta komentarza. Software: 3ds max5, vray, ps
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Podoba mi się klimacik pracki i grtuluje pomysłu tylko umieściłbym jakąś rybkę w tym akwarium :) Jedyne co mi ardziej w pracce nie pasuje to ta ramka tego telewizorka chyba źle zmapowana.
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Hmmm.... Już gdzieś widziałem podobne akwaruim, ale jak na pierwszą pracke to całkiem, całkiem ! Życze powodzenia w 3D !
Napisano 27 Czerwiec 200519 l pierwsza czy nie pierwsza ale rybki powinny i tak być, w końcu to akwarium :)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Powiem tylko tyle że to niezłe jak na początek jak dla jedną z pierwszych to 4 ogółem 3-
Napisano 9 Październik 200519 l pracka moze byc(ma klimat) troszeczke w lewym rogu akwarium niezgrywa sie z podlozem i kadr taki jakis po lewej w tle lampka a po prawej...(wydaje mi sie ze powinna byc jakas harmonia w ujeciu ;] -to jest moje zdanie) pozdro i 3maj tak dalej
Napisano 9 Październik 200519 l Nie no super. Sam dopiero zaczynam ale to jest.... hmm lepsze. Ale ONI :) maja racje rybka jest konjieczna albo jeszcze lepiej daj tam slimaka:) Super oby tak dalej!
Napisano 9 Październik 200519 l pracka moze byc(ma klimat) troszeczke w lewym rogu akwarium niezgrywa sie z podlozem i kadr taki jakis po lewej w tle lampka a po prawej...(wydaje mi sie ze powinna byc jakas harmonia w ujeciu ;] -to jest moje zdanie) pozdro i 3maj tak dalej Pewnie mr.blonde już po ponad trzech miesiącach nie powróci do tej pracy... - patrzyłeś na datę ostatniego posta?