lukasz Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 większa rozdz.: http://www.butcher.republika.com.pl/scenografia_no3.jpg
xeav Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Doczepiłbym się niektórych tekstur ale ogólnie to sprawia bardzo dobre wrażenie 7/10
arev Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 rzeczywiscie sprawia :) problem w swietle - scena wyglada jak oswietlona sloneczkiem, a nie ksiezycem. wyjatek stanowia galazki po prawej :D te wygladaja ladnie :) swiato za mocne i background do bani (lepszego nie bylo?:D) poza tym gicio ;) pozdrawiam
lukasz Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 miałem dwa dni na zrobienie tego obrazka ( zapowiadał się jako zlecenie)..niestety po wysłaniu cisza..a mineło juz trochę czasu
slayer2004 Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 No to trzeba skontaktować się ze zlaceniodaecą. A co do obrazka, to podoba mi się, jednak jak powiedział Xeav doczepił bym się do kilku textur ( np. podłoże ).
asfalton Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 fajne, ale czy ten ksiezyc nie daje za mocnego swiatla, i dziwnego koloru, dodaj troche chlodu, niebieskiego troszeczke, byle by sie nie stalo zielone :) wyeksploatuj jeszcze to ujecie, kompozycjie tylko efektow tutaj brak
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 No bardzo fajny klimat ! Pasowało by to do jakiejs gry.
MOTHMAN Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Fajny klimat, ale połacie dachowe są za jasne (księżyc jest za budynkiem zresztą trochę za bardzo zażółcony)
AGmakonts Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 No owszem bardzo pozytywnie tylko troche lepsze tekstury i światło i byla by piękna praca
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Fajne. tylko teksturka ziemi i brak podsufitki tu nie pasują
Fst Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Swietnie :) Mozek iedys bede tak umial :) Troszke tekstura kamieni m isie nie podoba i troche swiatlo ale naprawde fajan sprawa!
Kulki Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 A tak wogole to dom za bardzo jest od przodu oswietlony, ksiezyc jest przciez z tylu a zadnych lamp od przodu niiii ma wiec z kad to swiatlo? Gdybys popracowal wiecej nad swiatlem to moglaby byc z tego niezla scena. A co do tego niby zlecenia to ja bym tych skor... oszustow wszystkich pod sad wojenny dal. Na forum jest watek odnosnie platnych zlecen i jak sie bronic przedtym zeby nie byly nieplatne:)
Belus Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 Złe światło? Ech tam... jak to ktoś powiedział "światło pada tam gdzie chce:-)" praca jest fajna. Ilustracyjny klimat. Księżyc, budynek... jasna ciemność... Ładne. Coś mi się skojażyło z Baśniami Andersena... Było kiedyś takie wydanie z ilustracjami... (właśnie nie pamietam kogo:-( Były w innym klimacie, inna kolorystyka, raczej brunatno-żółta) , która bardo mi się podobała (ilustracje!) no i opowiadania:-). Pozdrowienia.
hkropinski Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 bardzo ładnie, ale słabe są tekstury ziemi - np. te pod dwoma kamieniami z prawiej strony, wygląda jakby to była woda, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi