lukasz Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 większa rozdz.: http://www.butcher.republika.com.pl/scenografia_no3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeav Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Doczepiłbym się niektórych tekstur ale ogólnie to sprawia bardzo dobre wrażenie 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arev Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 rzeczywiscie sprawia :) problem w swietle - scena wyglada jak oswietlona sloneczkiem, a nie ksiezycem. wyjatek stanowia galazki po prawej :D te wygladaja ladnie :) swiato za mocne i background do bani (lepszego nie bylo?:D) poza tym gicio ;) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 miałem dwa dni na zrobienie tego obrazka ( zapowiadał się jako zlecenie)..niestety po wysłaniu cisza..a mineło juz trochę czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer2004 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 No to trzeba skontaktować się ze zlaceniodaecą. A co do obrazka, to podoba mi się, jednak jak powiedział Xeav doczepił bym się do kilku textur ( np. podłoże ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalton Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 fajne, ale czy ten ksiezyc nie daje za mocnego swiatla, i dziwnego koloru, dodaj troche chlodu, niebieskiego troszeczke, byle by sie nie stalo zielone :) wyeksploatuj jeszcze to ujecie, kompozycjie tylko efektow tutaj brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 No bardzo fajny klimat ! Pasowało by to do jakiejs gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekp Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 ladnie, bardzo fajna pracka :D pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTHMAN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Fajny klimat, ale połacie dachowe są za jasne (księżyc jest za budynkiem zresztą trochę za bardzo zażółcony) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 mi sie bardzo podooba :D 5+/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGmakonts Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 No owszem bardzo pozytywnie tylko troche lepsze tekstury i światło i byla by piękna praca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Fajne. tylko teksturka ziemi i brak podsufitki tu nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fst Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Swietnie :) Mozek iedys bede tak umial :) Troszke tekstura kamieni m isie nie podoba i troche swiatlo ale naprawde fajan sprawa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulki Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 A tak wogole to dom za bardzo jest od przodu oswietlony, ksiezyc jest przciez z tylu a zadnych lamp od przodu niiii ma wiec z kad to swiatlo? Gdybys popracowal wiecej nad swiatlem to moglaby byc z tego niezla scena. A co do tego niby zlecenia to ja bym tych skor... oszustow wszystkich pod sad wojenny dal. Na forum jest watek odnosnie platnych zlecen i jak sie bronic przedtym zeby nie byly nieplatne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belus Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Złe światło? Ech tam... jak to ktoś powiedział "światło pada tam gdzie chce:-)" praca jest fajna. Ilustracyjny klimat. Księżyc, budynek... jasna ciemność... Ładne. Coś mi się skojażyło z Baśniami Andersena... Było kiedyś takie wydanie z ilustracjami... (właśnie nie pamietam kogo:-( Były w innym klimacie, inna kolorystyka, raczej brunatno-żółta) , która bardo mi się podobała (ilustracje!) no i opowiadania:-). Pozdrowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 bardzo ładnie, ale słabe są tekstury ziemi - np. te pod dwoma kamieniami z prawiej strony, wygląda jakby to była woda, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts