Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Doczepiłbym się niektórych tekstur ale ogólnie to sprawia bardzo dobre wrażenie

7/10

Napisano

rzeczywiscie sprawia :) problem w swietle - scena wyglada jak oswietlona sloneczkiem, a nie ksiezycem. wyjatek stanowia galazki po prawej :D te wygladaja ladnie :) swiato za mocne i background do bani (lepszego nie bylo?:D) poza tym gicio ;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

miałem dwa dni na zrobienie tego obrazka ( zapowiadał się jako zlecenie)..niestety po wysłaniu cisza..a mineło juz trochę czasu

Napisano

No to trzeba skontaktować się ze zlaceniodaecą.

A co do obrazka, to podoba mi się, jednak jak powiedział Xeav doczepił bym się do kilku textur ( np. podłoże ).

Napisano

fajne, ale czy ten ksiezyc nie daje za mocnego swiatla, i dziwnego koloru, dodaj troche chlodu, niebieskiego troszeczke, byle by sie nie stalo zielone :)

wyeksploatuj jeszcze to ujecie, kompozycjie tylko efektow tutaj brak

Napisano

Fajny klimat, ale połacie dachowe są za jasne (księżyc jest za budynkiem zresztą trochę za bardzo zażółcony)

Napisano

Swietnie :) Mozek iedys bede tak umial :) Troszke tekstura kamieni m isie nie podoba i troche swiatlo ale naprawde fajan sprawa!

Napisano

A tak wogole to dom za bardzo jest od przodu oswietlony, ksiezyc jest przciez z tylu a zadnych lamp od przodu niiii ma wiec z kad to swiatlo?

Gdybys popracowal wiecej nad swiatlem to moglaby byc z tego niezla scena.

A co do tego niby zlecenia to ja bym tych skor... oszustow wszystkich pod sad wojenny dal.

Na forum jest watek odnosnie platnych zlecen i jak sie bronic przedtym zeby nie byly nieplatne:)

Napisano

Złe światło? Ech tam... jak to ktoś powiedział "światło pada tam gdzie chce:-)" praca jest fajna. Ilustracyjny klimat. Księżyc, budynek... jasna ciemność... Ładne. Coś mi się skojażyło z Baśniami Andersena... Było kiedyś takie wydanie z ilustracjami... (właśnie nie pamietam kogo:-( Były w innym klimacie, inna kolorystyka, raczej brunatno-żółta) , która bardo mi się podobała (ilustracje!) no i opowiadania:-). Pozdrowienia.

Napisano

bardzo ładnie, ale słabe są tekstury ziemi - np. te pod dwoma kamieniami z prawiej strony, wygląda jakby to była woda, pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.