Napisano 6 Lipiec 200519 l Witam Jestem nowym urzytkownikiem programu 3d max. Prezentuje wam moją pierwszą większą prace. I tym samym zaczynam powazniejszą przygodę z tym pakietem. Czekam na wasze opinie i wskazówki
Napisano 6 Lipiec 200519 l szczerze powiedziawszy trudno cokolwiek powiedziec w tak wczesnym stadiom, gdybys pokazal sitke to dalo by sie przynajmnie przestrzec przed bledami, a tak pozatym to smochody to nie moja dzilaka
Napisano 6 Lipiec 200519 l UUUUUUUUU, żeby nie być za bardzo chamskim powiem tak POCZTAJ TROSZKĘ TUTKÓW :Dbo teraz to jakoś nie przypomina BMW, ale napewno coś z tego będzie jak się podszkolisz :) POzdro i POwodzenia :D
Napisano 6 Lipiec 200519 l Definitywnie nie jest to BMW... Radze poczytac pare[nascie] tutkow i pozniej cos dlubac - tak bedzie lepiej. urzytkownikiem - slownik ortograficzny tez by sie przydal =P. Pzdr
Napisano 6 Lipiec 200519 l Nie no stary troche samokrytyki. Poczytaj moze najpierw przestudiowac przynajmniej pare tutoriali jak mowia moi poprzednicy a dopiero potem zaczac cos samemu dlubac.
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor czytalem troche tutkow ale jak dla mnie sa one pisane dla bardziej zaawansowanych uŻytkownikow :D , bo nie wszystko rozumiem z nich. Ja myslalem za jak na pierwszy raz to mi calkiem dobrze idzie :D:D widac ze sie mylilem :/
Napisano 6 Lipiec 200519 l wejdz na 3dtotal\tutorials\begginers, tam powinies cos znalesc dla siebie. ja osobiscie ci polecam tutka fiata 500, jest co prawda w dziale modeling ale pisany jest przystepnym jezykiem takze dla begginerow. howgh!
Napisano 6 Lipiec 200519 l no jest źle, ale to twoje początki więc się nie poddawaj, tak jak wyżej - tutoriale, tutoriale, tutoriale
Napisano 7 Lipiec 200519 l a ja oczywiscie polece videotutki z 3dpalace com. sa swietne i mnie na prawde duzo nauczyly.
Napisano 7 Lipiec 200519 l Jak na początek przygody z maxem to radze ci modelować jakieś mniej skomplikowane rzeczy i przyrobienie dużoooo tutków
Napisano 9 Lipiec 200519 l skoro zaczynasz zabawe w 3d maxie o czemu sie bierzesz za samochod a nie cos prostrzego
Napisano 14 Lipiec 200519 l a mnie sie podoba ;) ps. Tutek to fiat 500 bedzie odpowiedni, albo nawet ten z kseksperta z tamtego roku.
Napisano 14 Lipiec 200519 l nie przerabiaj tego tutka z kse, bo jest taki jak cala gazeta :D od fiata jest duzo lepszy :D