Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jestem nowym urzytkownikiem programu 3d max. Prezentuje wam moją pierwszą większą prace. I tym samym zaczynam powazniejszą przygodę z tym pakietem. Czekam na wasze opinie i wskazówki

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szczerze powiedziawszy trudno cokolwiek powiedziec w tak wczesnym stadiom, gdybys pokazal sitke to dalo by sie przynajmnie przestrzec przed bledami, a tak pozatym to smochody to nie moja dzilaka

Napisano

UUUUUUUUU, żeby nie być za bardzo chamskim powiem tak

POCZTAJ TROSZKĘ TUTKÓW :Dbo teraz to jakoś nie przypomina BMW, ale napewno coś z tego będzie jak się podszkolisz :) POzdro i POwodzenia :D

Napisano

Definitywnie nie jest to BMW...

Radze poczytac pare[nascie] tutkow i pozniej cos dlubac - tak bedzie lepiej.

urzytkownikiem - slownik ortograficzny tez by sie przydal =P. Pzdr

Napisano

Nie no stary troche samokrytyki.

Poczytaj moze najpierw przestudiowac przynajmniej pare tutoriali jak mowia moi poprzednicy a dopiero potem zaczac cos samemu dlubac.

Napisano
  • Autor

czytalem troche tutkow ale jak dla mnie sa one pisane dla bardziej zaawansowanych uŻytkownikow :D , bo nie wszystko rozumiem z nich. Ja myslalem za jak na pierwszy raz to mi calkiem dobrze idzie :D:D widac ze sie mylilem :/

Napisano

wejdz na 3dtotal\tutorials\begginers, tam powinies cos znalesc dla siebie. ja osobiscie ci polecam tutka fiata 500, jest co prawda w dziale modeling ale pisany jest przystepnym jezykiem takze dla begginerow. howgh!

Napisano

a ja oczywiscie polece videotutki z 3dpalace com. sa swietne i mnie na prawde duzo nauczyly.

Napisano

Jak na początek przygody z maxem to radze ci modelować jakieś mniej skomplikowane rzeczy i przyrobienie dużoooo tutków

Napisano

a mnie sie podoba ;)

ps. Tutek to fiat 500 bedzie odpowiedni, albo nawet ten z kseksperta z tamtego roku.

Napisano

nie przerabiaj tego tutka z kse, bo jest taki jak cala gazeta :D od fiata jest duzo lepszy :D