Napisano 20 Lipiec 200519 l y0 nie wiem czy mozna to podciagnac pod newsa :)) http://www.voipbuster.com zasysac program :) Darmowe na wszystkie stacjonarne dopoki program ma status beta :) Działa na 100% :) Mozna sobie beke z ludzi porobic :D Numer wybieramy tak: 0048XXYYYYYYY XX - kierunkowy YY - docelowy numer Limit rozmowy do 1 min ... ale zawsze to cos :) bo mozna zaoszczedzic kupe kasy wlasnie na takich telefonach :) HAF FAN :))
Napisano 20 Lipiec 200519 l dzięki klicuś ;] dzwoniłem nawet do hiszpani , zajebioza. btw.rozmawialem przez 5 minut ;]
Napisano 20 Lipiec 200519 l no KLICEK dzieki, takie cos sprzedawaja na allegro za 5zl.. a tu za darmo tak:D pozdr
Napisano 20 Lipiec 200519 l Autor no KLICEK dzieki, takie cos sprzedawaja na allegro za 5zl.. a tu za darmo tak:D pozdr hmmm zaczynam sie obawiac zeby mafia alegrowiczow mnie nie dorwala :D
Napisano 21 Lipiec 200519 l swietna rzecz dziala idealnie ... w sam raz do dzwonienia po kumplach i szybkiego umawiania ;]
Napisano 21 Lipiec 200519 l A u mnie nie działa..;/ prubuje stworzyc nowego użytkownika to jakiś błąd wyskakuje;/
Napisano 21 Lipiec 200519 l a wpłaciłeś kwotę rejestracyjną? Jeśli chcesz to ci podam numer konta na maila :]
Napisano 21 Lipiec 200519 l super;] może ktos napisać jak dzwonić?? trzeba stworzyc nowego użytkownika czy jak??;/ niekapuje No dobra zarejestrowałem sie...ale nie moge sie teraz zalogować do serwera;/ Dobra poradziłem sobie...
Napisano 21 Lipiec 200519 l no sciagasz program ... instalujesz ... wlączasz ... to tak jak w gg ... za pierwszym uruchomieniem pojawia ci sie okno z tworzeniem nowego usera ... bierzesz create account i wpisujesz ... pozneij sie chyba nawet samo loguje ... wpisujesz numer i dzwonisz ;]
Napisano 21 Lipiec 200519 l Heh, a ja mam zonk, bo mnie nie słyszą, choć ja słysze osoby, do których dzwonię. Od czego to może zależeć? By the way: mikrofon mam podłączony, wiec to nie to...
Napisano 21 Lipiec 200519 l mikrofon to mozesz miec podlaczony tylko nie koniecznie skonfigurowany ;] wejdz do regulacji glosnosci ... wejdz w "nagrywanie" w opcjach i zaznacz mikrofon jakos urzadzenie nagrywające ... wejdz w zaawansowane mikrofonu i ustaw "zwiekszenie wydajnosci mikrofonu" albo jak tam inaczej sie nazywa "+20 db"
Napisano 21 Lipiec 200519 l Autor Heh, a ja mam zonk, bo mnie nie słyszą, choć ja słysze osoby, do których dzwonię. Od czego to może zależeć? By the way: mikrofon mam podłączony, wiec to nie to... Jaras ma to samo ... jak znajdziesz rozwiazanie to plz napisz ...
Napisano 21 Lipiec 200519 l "mentaller leci kupić mikrofon" ;-P . szkoda że jest ograniczenie do 1min...
Napisano 21 Lipiec 200519 l ja tak mam czasem , wtedy dzwonie na domowy kilka razy az sie uslysze ;] pozniej dziala.
Napisano 22 Lipiec 200519 l "Server error. Click here to re-login." - klikam i znowu to samo... co jest?!
Napisano 22 Lipiec 200519 l Mnie, jak dzwonię na komórki, to terkocze z serii wrzuć monetę... Marcin, dzięki, zaraz spróbuję. :) Marcin, masz u mnie piwo! Działa! (nie Navarony)
Napisano 22 Lipiec 200519 l eee... a napewno nie przyjdzie mi rachunek z TPSA, ze niby mam zaplacic za rozmowe ? o_O
Napisano 22 Lipiec 200519 l Autor eee... a napewno nie przyjdzie mi rachunek z TPSA, ze niby mam zaplacic za rozmowe ? o_O rachunek przyjdzie przez poczte polska na adres ip twojego kompa ;)
Napisano 22 Lipiec 200519 l Klicek, podaj numer konta chłopie bo zaoszczedze dzieki Tobie troszku kaski:))) dzieki
Napisano 22 Lipiec 200519 l swietna sprawa :), dzis lecialem po mikrofon i obdzownilem wszystkich znajomych
Napisano 22 Lipiec 200519 l http://allegro.pl/show_item.php?item=58233774 hehe w tym poradniku jest... link do tego programu:D ZA 10ZŁ!!! strasznie sie dzieje na tym swiecie
Napisano 22 Lipiec 200519 l Autor "Zastrzegam, że dalsze rozpowszechnianie informacji zawartych w poradniku bez zgody autora (czyli mnie), JEST ŁAMANIEM PRAW AUTORSKICH i będzie karane." UMARLEM :D:D:D:D:D Klicek, podaj numer konta chłopie bo zaoszczedze dzieki Tobie troszku kaski:))) dzieki E tam wypijesz bronka za moje zdrowie i luz ;)))))))))))
Napisano 22 Lipiec 200519 l Leleń, to 10 zl to jest cena PROMOCYJNA :), ciekawe ile normlanie chce za tego linka :)
Napisano 22 Lipiec 200519 l najlepszy bajer jest taki ze jak sie zaplaci jednorazowo 1 euro to juz nieprzerywa
Napisano 22 Lipiec 200519 l "...bez zgody autora (czyli mnie), JEST ŁAMANIEM PRAW AUTORSKICH..." - hmm to jest tak jakby ktos stworzyl gre a on mial do tej gry linka by podal i to juz jest jego gra? czy co, bo nie czaje tego.... thud - to pewnie taki chwyt "maketingowy";)
Napisano 22 Lipiec 200519 l Deus to nie tak - "chłyt martetindodi" a programik cudo - dzięks KLICEK :D
Napisano 22 Lipiec 200519 l Ktos tego uzywal wiecej niz miesiac? Wole sie upewnic zeby potem nie dostac od operatora jakiegos dodtakowego rachunku za dzwonienie za granice:)
Napisano 22 Lipiec 200519 l Autor Ktos tego uzywal wiecej niz miesiac? Wole sie upewnic zeby potem nie dostac od operatora jakiegos dodtakowego rachunku za dzwonienie za granice:) jest to w miare nowy program a za miesiac(lub kilka) bedziesz mogl zapomniec o darmowych rozmowach tak jak to bylo ze skype poprostu to jest lep na klientow :)
Napisano 22 Lipiec 200519 l A mi to nie działa :/ Wystukuje poprawny numer klikam na słuchawke i nic sie nie dzieje, żaden komunikat ani nic :/
Napisano 23 Lipiec 200519 l Autor macie kolejny programik tego typu bez ograniczen i dziala lepiej niz ten pierwszy, ale moze byc platny :) "A CallIn number is just $5 a month, billed in three or six month increments." czyli mniej wiecej dziala to tak ze macie na starcie 5 dolcow ktore mozecie wykozystac za free pozniej trzeba doladowac konto :) http://www.gizmoproject.com/ endzoj :) ps. moga byc male problemy z zarejstrowaniem sie oryginalny nick bez glupich znakow :) powodzenia :)
Napisano 24 Lipiec 200519 l no Klicek, ten programik mi chodzi bez zarzutow:) thx EDIT: czy nie mozna by zalozyc nowego konta gdy sie skonczy te 5$?:)
Napisano 26 Lipiec 200519 l Jak sie zarejestrowałem i wpisałem hasło to przy logowaniu pokazuje mi coś takiego 'Unable to register, please check your settings.' Login i hasło jest poprawne... myślełem ze to błąd przy rejestracji ale zarejestrowałem sie jeszcze raz i znowu to samo :(
Napisano 26 Lipiec 200519 l aj ja wpisuje numer np 00486384534 i klikam ten zielony przycisk i nic sie nie dzieje :)
Napisano 5 Sierpień 200519 l eh, no chyba nie, przez chwile myslalem ze jest to mozliwe bo ktos wczesniej wspomnial ze sie dodzwonil (?) :P
Napisano 8 Sierpień 200519 l programik dziala bez zarzutow dzwonilem wszedzie nawet do ameryki i dziala ok ;) ale jak mozna zwiekszyc czas rozmowy zeby nie rozlaczalo po 1 minucie ;)