miwt Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 siema dawno tu nic nie wrzucałem do galerii 2d...wiec tzra troche nadrobic...oto kilka moich projekcikow...oczywiscie autka...bo to lubie najbardziej..przy czym jeden z nich jest robiony markerami...w ktorych jestem dopiero poczatkujacy i to moja pierwsza pracka nimi..wiec licze na to ze wszytkie bledy mi wytkniecie...no i oczywiscie jakies rady dacie:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 ja ci wytkne błąd:D :za mało prac narysowałeś i jestem niezadowolony! :D (świrki) rozumiem ze ta 1 praca jest markerami a kolorki czym zrobiłeś? akwarelami czy jakimiś flamastrami wodnymi? ...ja narysowałbym jeszcze jakąś fikuśną felge bo one bardzo przykuwają i upiękrzają samochód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 hehe...no włąsnie to nie zadna akwarelka:p...tylko te markerki wodne.....sa siwetne..ale bardzo trudno je dostac...i cena tez niejest za ciekawa...a pracek to ja juz tu duzo wrzucałem...i jesli chodzi o samochody tez troszke bylo:p....ps..z felgami ma problemy:x:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODJO Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Heja zawiało mnie nawet tutaj, widze ze wsadziles furke , super to zaczynamy zabawe h he he h , bardzoe fajnie ci wyszedl ten samochod, pozdrawiam BODJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODJO Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Heja zawiało mnie nawet tutaj, widze ze wsadziles furke , super to zaczynamy zabawe h he he h , bardzoe fajnie ci wyszedl ten samochod, pozdrawiam BODJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2005 heh...no dzieki bodjo...ps....czekam na twoje szkicyki:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 fajna bryla .. dynamiczny ksztalt ... z jajem jest ... dobrze przedstawiony, nie przyczepie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 hehe...az tak dobrze to nie jest:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 jak dla mnie jest super ;] narysuj jeszcze z góry i z przodu to go w 3d zrobią;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 hehe...sam go tez moze zrobie....bo przymierzam sie do swojego projektu w 3d:D....tyle ze chyba zrobie jakiewgos łatwiejszego...juz pracuje nad kolejnym...narazie mam tylko wstepny szkicyk z boku...ale wmiare czasu sie wezme za niego..tylko skoncze vw w 3d...bo ostatnio niestety miałem zastoj...poki co małe screeny projekty nad ktorym zamierzam zasiasc...i zrobic parenascie szkicykow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Super! Swietnie poprowadzona kreska, co widac zwlaszcza na drugim obrazku. Prosto, przejrzyscie i jednym pociagnieciem. Piekne luki i zaokraglenia. Cudownie sie to oglada. Az chce sie rzec: wiecej! wiecej! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 no dzieki chlopaki...kocham samochody i staram sie do nich podchodzic z pasja...zreszta pewnie nie tylko ja:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 siema dorzucamkolejny szkicyk ktory niedawno zrobilem...sory ze w tym dziale ale niechce zaczunac nowego...jest to szkicyk samochodu sportowego na jeden z konkursow na jakims forumie...:p..hm nie wiem czemu na skanie zawszze gorzej cos wyglada niz w rzeczywistosci:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 widze ze samochodow w 2d to zbytnio nie lubia:D...ale coz..kolejny screen tymrazem tylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 ładny rydwanik!! mi się podoba, zajefajny bryczek!! masz tak fajnie wyrobione kreski że aż mi sie robi przykro że ja takich niemam (i pewnie niebede mieć nigdy) Pozdrawiam i życze wygranej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 eeh te samochody:p...ogólnie mi siępodoba, ale tak jak mówiłem bok tego autka sprawia wrażenei jakby zaraz miał szurnąć o asfalt...ćwicz markerki ćwicz, kiedyśbęde robił reklamę twojej firmie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 no to czas na wnetrze:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 poplakalem sie... To jest cudowne. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 ostatnio udało mi sie cos takie na szybko splodzic...w sumie nei zamierzam kontynuowac tegbo motywu traktuje to jako trening:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 styl fajny, ale KRZYWO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 no krzywo pewnie jest..ale where?...moze jeszcze da sie cos poprawic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi