Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema dawno tu nic nie wrzucałem do galerii 2d...wiec tzra troche nadrobic...oto kilka moich projekcikow...oczywiscie autka...bo to lubie najbardziej..przy czym jeden z nich jest robiony markerami...w ktorych jestem dopiero poczatkujacy i to moja pierwsza pracka nimi..wiec licze na to ze wszytkie bledy mi wytkniecie...no i oczywiscie jakies rady dacie:p

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja ci wytkne błąd:D :za mało prac narysowałeś i jestem niezadowolony! :D (świrki) rozumiem ze ta 1 praca jest markerami a kolorki czym zrobiłeś? akwarelami czy jakimiś flamastrami wodnymi? ...ja narysowałbym jeszcze jakąś fikuśną felge bo one bardzo przykuwają i upiękrzają samochód:)

Napisano
  • Autor

hehe...no włąsnie to nie zadna akwarelka:p...tylko te markerki wodne.....sa siwetne..ale bardzo trudno je dostac...i cena tez niejest za ciekawa...a pracek to ja juz tu duzo wrzucałem...i jesli chodzi o samochody tez troszke bylo:p....ps..z felgami ma problemy:x:D

Napisano

Heja zawiało mnie nawet tutaj, widze ze wsadziles furke , super to zaczynamy zabawe h he he h , bardzoe fajnie ci wyszedl ten samochod,

pozdrawiam

BODJO

Napisano

Heja zawiało mnie nawet tutaj, widze ze wsadziles furke , super to zaczynamy zabawe h he he h , bardzoe fajnie ci wyszedl ten samochod,

pozdrawiam

BODJO

Napisano

fajna bryla .. dynamiczny ksztalt ... z jajem jest ... dobrze przedstawiony, nie przyczepie sie :)

Napisano

jak dla mnie jest super ;]

narysuj jeszcze z góry i z przodu to go w 3d zrobią;]

Napisano
  • Autor

hehe...sam go tez moze zrobie....bo przymierzam sie do swojego projektu w 3d:D....tyle ze chyba zrobie jakiewgos łatwiejszego...juz pracuje nad kolejnym...narazie mam tylko wstepny szkicyk z boku...ale wmiare czasu sie wezme za niego..tylko skoncze vw w 3d...bo ostatnio niestety miałem zastoj...poki co małe screeny projekty nad ktorym zamierzam zasiasc...i zrobic parenascie szkicykow:)

Napisano

Super!

Swietnie poprowadzona kreska, co widac zwlaszcza na drugim obrazku. Prosto, przejrzyscie i jednym pociagnieciem. Piekne luki i zaokraglenia. Cudownie sie to oglada. Az chce sie rzec: wiecej! wiecej!

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no dzieki chlopaki...kocham samochody i staram sie do nich podchodzic z pasja...zreszta pewnie nie tylko ja:p

Napisano
  • Autor

siema dorzucamkolejny szkicyk ktory niedawno zrobilem...sory ze w tym dziale ale niechce zaczunac nowego...jest to szkicyk samochodu sportowego na jeden z konkursow na jakims forumie...:p..hm nie wiem czemu na skanie zawszze gorzej cos wyglada niz w rzeczywistosci:D

Napisano
  • Autor

widze ze samochodow w 2d to zbytnio nie lubia:D...ale coz..kolejny screen tymrazem tylu:)

Napisano

ładny rydwanik!! mi się podoba, zajefajny bryczek!! masz tak fajnie wyrobione kreski że aż mi sie robi przykro że ja takich niemam (i pewnie niebede mieć nigdy)

Pozdrawiam i życze wygranej!!

Napisano

eeh te samochody:p...ogólnie mi siępodoba, ale tak jak mówiłem bok tego autka sprawia wrażenei jakby zaraz miał szurnąć o asfalt...ćwicz markerki ćwicz, kiedyśbęde robił reklamę twojej firmie;p

Napisano

poplakalem sie...

To jest cudowne. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ostatnio udało mi sie cos takie na szybko splodzic...w sumie nei zamierzam kontynuowac tegbo motywu traktuje to jako trening:p

Napisano
  • Autor

no krzywo pewnie jest..ale where?...moze jeszcze da sie cos poprawic:D