Napisano 23 Lipiec 200519 l Witam , perezentuje swoje szkice konceptu na furke dla AUDI. Sa to szkice robione reka najpierw na kartce/skan/photoshop-tablet. Mam tego wiecej , ale czekam na wasza opinie i wskazówki pozdrawiam BODJO
Napisano 23 Lipiec 200519 l hehe...powiem tyle...projekcik jest super...wszczegolnsci ten najwiekszy szkic na gorze..oraz 2 i 3...bardzo fajnie ze starasz sie w dynamicnzy sposob przedstawic nietylko projekt ale takze jego otoczenie...bo to robi mile wrazenie...i siwetnie robisz lakierek w psie....jelsi to ps?...ja osotanio zakupilem tablecik...wiec pomału tez sie bede brał za tworzenie w kompie...a projekcik tak samemu czy na jakis kokurs przygotowujesz....?hmm...jelsi miałbym sie przyczepic do czegos to do wykonczenia ostatniego szkicu..ale wkocnu to szybi szicyk wiec nie ma sie co czepiac:p
Napisano 23 Lipiec 200519 l drugi i ostatni są świetne czuję lekkosc świerzość i prędkość podoba mi się to :) Pozostałe są już troszkę zmęczone, może 3d się gdzieś gubi, niemniej i tak seria jest fajna :]
Napisano 23 Lipiec 200519 l Autor witam projekcik tak dla siebie ciacham, mam tego duzo, wiesz jak jest pomysly w glowie a pozniej na kartke i tek dalej
Napisano 23 Lipiec 200519 l no na 1 rzut oka to fajne, na 2 już bezsensowne. świetny warsztat, to przyznaje. ale po co np. 1 samochodowi lusterka w tym miejscu. heh jak możemy wejśc do niego? polecam przemyśleć te autka, bo możliwości masz spore pozdro aha! korzystałeś może z tutka pana Husaina?
Napisano 24 Lipiec 200519 l Autor Witam , I Dzieki Za Uwagi,. Tak Korzystalem Z Tutka Pana Husajna, Ale Nie Podoba Mi Sie Ten Styl Wiec Ucze Sie Sam. Co Do Projektu Ciagle Nad Nim Racuje I W Dzisiajszej Wersji Nie Ma Juz Lusterek, Celna Uwaga Pozdrawiam Bodjo
Napisano 24 Lipiec 200519 l Bardzi ładne. Widać że rączka tam jeszcze gdzieśdrży, albo problem z perspektywą, ale za to wypasiona lekkoś szkicu koncepcyjnego. Podoba się :] pozdro
Napisano 27 Lipiec 200519 l Swietne! Polaczenie 1 i 2 wedlug mnie dalo by jeszcze lepszy efekt. ;) Moglaby z tego wyjsc calkiem przyzwoita pracka w 3D. pozdrawiam
Napisano 18 Sierpień 200519 l wypas.... ja bym na Twoim miejscu zagfadał z Audi ... szczególnie o ten motyw z pionowymi kółkami ;) , to jest to .
Napisano 18 Sierpień 200519 l no to co tu zobaczyłem poprostu mnie powaliło na ziemie. Coś śliczniutkiego, ta prężność kreski, styl i nawet kolory! Widzie że mamy na forum prawdziwego design'era nowoczesnych lini aut! Pozdro chłopie!! :D trzymaj tak dalej!!