xeav Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 fajny render, materiały mi się nie podobają oprócz ściany :)
MOTHMAN Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Jak dla mnie to dziwny jest pomysł z tymi "taboretami" - nie wiem czy ma sie na nich siedzieć czy stać ? Ogólnie to w łazience siedzi się na czymś innym :] a troche bałbym sie będąc niewybudzonym stanąć na stołku aby sie przejrzeć w lustrze ;) Półka która stoi po lewej stronie ma jakiś biały element przy łączeniu blatu z nóżkami - to jest niekonsekwencja - nigdzie nie ma podobnego akcentu Jeżeli chodzi o render to baterie chyba są ze szkła - bo ich prawie nie widac. Materiał podłogi -też nienajlepszy - przez to wnętrze sprawia wrażenie łazienki na polu namiotowym. Za to beton wyszedł piknie.
maras Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Mi się podoba:) Tylko ten materiał podłogi, wygląda na wymodelowany, pomalowany jak deski ...gips (takie mam dziwne skojarzenie, hehe). Światło pada plamami, miejscami bardzo ostre cienie, miejscami miękkie (lewe "siedzisko' vs prawe), ale to zapewne zamierzone.
rowr Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 hemmm calkiem fajne chociaz ja odnosze wrazenie jak by cala lazienka byla na zewnatrz budynku ,nie wiem czy to przez to swiatlo czy sciane... mebelki wygladaja troszke jak z IKEI ale to nic zlego :)
Rekomendowane odpowiedzi