Piterus_123 Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 jak narazie mam felge, niecale 4500 facow (javor dzieki za printy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 jak dla mnie to słabe... bierznik do niczego, zbyt jednolity i przy bierzniku widać jakieś trójkąty, bbs wyżedł ci ładnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 opona niejest moja kiedys tylko ja od kumpla dostalem, w zmodzie niemozliwe jest wymadelowanie bierznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 a ty modelujesz zmodem? jak tak to TWOJA PRACA może być, pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 zaczolem robic opone w zmodelerze trzymajcie kciuki, narazie mam tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 oponka bedzie fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 tak, teraz to wygląda dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 ja nie rozumiem jednej rzeczy po co skoro masz 100xlepszego 3dsmaxa bawisz sie w zmodelerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 ja nie rozumiem jednej rzeczy po co skoro masz 100xlepszego 3dsmaxa bawisz sie w zmodelerze ? tylko w tym problem ze niemam 3d maxa. moglbym sciagnac ale przyzwyczailem sie do zmoda, mi on odpowiada,bo kazdy jest dobry w tym co lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 hehe hindi oj hindi:) moze dla ciebie max jest 100 razy lepszy :Da dla niego zmod narazie klasa i troche mnie denerwuje post hkropinskiego;) nie dosc ze robisz bmw to jeszcze ladnie ci to idzie:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 Zrobilem opone w zmodzie (chyba to pierwsza taka), berznik pelne 3d! Duzo blendow ale co zrobie jest jak jest i jes dobrze. Calosc felga + opona = 10.000 facow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 I to sie nazywa dobra robota! Szybko, sprawnie i bezbolesnie dla sprzetu. Czekam na wiecej!! Nareszcie robisz samochod ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 heh, ZModeler i koło hi-poly, nieźle ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 no no no, nieźle, kurde widze ze masz dobrze opanowanego ZM :) Tesh kiedyś na nim robiłem:), 3maj tak dalej :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 po nieudanym poszukiwaniu lepszych printow (bo te co mam to o kant d*** rozbic) zaczolem robic karoserie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 to jest to :) bardzo fajne kółko, zobaczymy co bedzie dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 maly ubdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 źle robisz maske - na poku masz zanizoną z przodu i zawyżoną z tyłu a to wszystko powinna być jedna płaszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 no siatka ladna tylko czy nie za gęsta np na drzwiach ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Trochę za gęsta ta siatka ;) Ale koło świetne ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 źle robisz maske - na poku masz zanizoną z przodu i zawyżoną z tyłu a to wszystko powinna być jedna płaszczyzna a widziales ta beemke? mi sie wydaje ze maska jest ok. daje foto do porownania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 hmmm z screenie co pokazałeś wygląda że na to że jest źle - chyba że tak się tylko jakoś światło układa pokaż inne ujęcie bardziej od przodu to się zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 to dopiero w niedziele lub w poniedzialek bo niejestem teraz u siebie. Edit: wiesz co tak sie przygladam temu skrinowi i chyba faktycznie masz racje ze jest zanisko, ale poprawie to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi