Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to słabe... bierznik do niczego, zbyt jednolity i przy bierzniku widać jakieś trójkąty, bbs wyżedł ci ładnie, pozdrawiam

Napisano

ja nie rozumiem jednej rzeczy po co skoro masz 100xlepszego 3dsmaxa bawisz sie w zmodelerze ?

Napisano
  • Autor
ja nie rozumiem jednej rzeczy po co skoro masz 100xlepszego 3dsmaxa bawisz sie w zmodelerze ?

tylko w tym problem ze niemam 3d maxa. moglbym sciagnac ale przyzwyczailem sie do zmoda, mi on odpowiada,bo kazdy jest dobry w tym co lubi.

Napisano

hehe

hindi oj hindi:) moze dla ciebie max jest 100 razy lepszy :Da dla niego zmod

narazie klasa i troche mnie denerwuje post hkropinskiego;)

nie dosc ze robisz bmw to jeszcze ladnie ci to idzie:D

pozdro

Napisano
  • Autor

Zrobilem opone w zmodzie (chyba to pierwsza taka), berznik pelne 3d! Duzo blendow ale co zrobie jest jak jest i jes dobrze. Calosc felga + opona = 10.000 facow

bbs11nu.jpg

bbs26vx.jpg

bbs37fr.jpg

Napisano

no no no, nieźle, kurde widze ze masz dobrze opanowanego ZM :) Tesh kiedyś na nim robiłem:), 3maj tak dalej :) Pozdro

Napisano
  • Autor

po nieudanym poszukiwaniu lepszych printow (bo te co mam to o kant d*** rozbic) zaczolem robic karoserie.

bmw10mg.th.jpg

Napisano

źle robisz maske - na poku masz zanizoną z przodu i zawyżoną z tyłu a to wszystko powinna być jedna płaszczyzna

Napisano
  • Autor
źle robisz maske - na poku masz zanizoną z przodu i zawyżoną z tyłu a to wszystko powinna być jedna płaszczyzna

a widziales ta beemke? mi sie wydaje ze maska jest ok. daje foto do porownania

bmwE28.jpg

Napisano

hmmm z screenie co pokazałeś wygląda że na to że jest źle - chyba że tak się tylko jakoś światło układa

pokaż inne ujęcie bardziej od przodu to się zobaczy :)

Napisano
  • Autor

to dopiero w niedziele lub w poniedzialek bo niejestem teraz u siebie.

Edit: wiesz co tak sie przygladam temu skrinowi i chyba faktycznie masz racje ze jest zanisko, ale poprawie to ;-)