Napisano 4 Sierpień 200519 l no ładny bumpik na kierunku tylko czy w new beetle jest takie szkło na nim czy jest gładki teraz wszyscy robią gładkie może takiego powinieneś zrobić, no chyba, że chcesz się w bumpy pobawić a z tą maską to może efekt falowania maski jest wynikiem robienia symetry??
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor Marcin na migaczu jest te szkło take :) tu masz fotke oryginału, i dozycam jeszcze dwie fotki całości mojego VW P.S. Prawdopodobnie bende jeszcze przednie lampy zmieniać, ale to sie jeszcze zobaczy :D
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor kant na masce juz poprawiony :), a teraz zapodaje nowe fotki lamp przednich:)
Napisano 4 Sierpień 200519 l bardzo dziwne jest te zagięcie w srodku i ten kant i na 2 raz nie modeluj jeżeli nie wiesz jak swiatlo wyglada na prawdę, wiem ze troche improwizacji nie zaszkodzi ale jakas zgodnośc z orginalem musi byc choba ze masz jakąs referke swiatla ktora pokazuje taki reflektor jaki Ty masz Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200519 l Autor Elo, chwilowo odstąpiłem od budy vw, i sobie postanowiłem zrobić flege :P Oto ona :) P.S tu jeszcze daje troszke poprawioną lampe
Napisano 9 Sierpień 200519 l łożesz a co to za zaciski albo inaczej co to za tarcze to nie pizzeria 2 pizze w cenie jednej, chyba trochu za duże te tarcze i zacisk megaXXXL dalej... faktycznie jak jest zbliżenie światła to dziwnie wygląda (pokracznie??:)) a nie masz referków reflektora new beetle?? natomiast sam alus mnie się podoba a może taki new beetle :D ??
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor o mamo, marcin, z tym to by były problemy zeby takiego zrobić :P, ale dla chcącego nic trudnego :P, a tu zapodaje zrobione boczne szybu, uszczelki i lusterko :D
Napisano 10 Sierpień 200519 l Witam!! fatalne rendery az sie nie chce komentowac:D model bardzo ladny pozdro
Napisano 10 Sierpień 200519 l no felga na pewno lepsza od tej pierwszej , ale tak jak mowi nielot rendery fatalne :)
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor no tesh tak sądze, ale poprostu cholera nieumiem tego wszystkiego jakos poustawiać zeby było git:( :( Jak by mi któs pomógł w tym to bym był wdzięczny
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor elo, ostatnio niemam wogule czasu, ale dzis jakoś postarałem sie zrobic przednią szybe i jakos fajnie go wyrenderować :)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Coś się opony wbiły w ziemię :P NAwet łądnie wyszło z tym hdri, modelik też fajny... pokażesz tył? :D
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor KamillM- thx wielkie, no troszke te plane co mam pod autkiem, to troszke za wysoko dałem, a co do tyłu to hmmm, w przyszłym tygodniu powinien sie ukazać tył, bo wsumie to brakuje mi jeszcze tylniej klapy i szyby :)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Nie no bez komentarza!!! Po prostu piękne!!! Uwielbiam takie autka jak to :) Czekam na render tylnej części autka i muszę przyznać, że bardzo łądnie to wyrenderowałeś. Pozdro.
Napisano 12 Sierpień 200519 l no ciekawie, ale nad materiałami to musisz jeszcze trochę posiedzieć, myślę że to tylko takie materiały porównawcze/poglądowe (strasznie rażą alusy - chodzi o matka)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor chwilowo niemam co robić to siem troszke bawiłem renderami :), dałem nowe oświetlenie i coś takiego mi wyszło na kulkach
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor No witam was jeszcze raz, skusiłem sie jeszcze zrobić probe tego lakieru na aucie, i zrobienie matowego lakieru na fele, oto efekt P.S. dzis zaczne jeszcze robic tylnie lampy, i klape :)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor THX marcin , jak dobrze pujdzie to jutro popołudniu dam fotki od tyłu, bo juz mam zrobioną tylną klape, tylko ze niechce mi sie juz renderowac, bo jutro wczas wstaje :)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Na kulkach lakier wyglądał lepiej, lakier za bardzo odbija to światło białe ale materiał felgi bardzo mi się podoba.
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor i tak jak obiecałem, dziś daje tyłek :) P.S tesh daje fotki, gdzie natęrzenie światła jest zmniejszone, i oto efekty :)
Napisano 13 Sierpień 200519 l no teraz lepiej tylko to swiatło daj może tak żeby oswietlało przód i bok
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor elo, i kolejny malutki upload :P, rozjaśniłem troszeczke jeszcze to natęrzenie światła i oto co mi wyszło :)
Napisano 14 Sierpień 200519 l ogólnie render robi dobre wrażenie ale mógłbyś spróbować trochę inaczej to oświetlić bo zwłaszcza dolna część auta jest trochę przyciemna/ukryta aha no i jakby te szyby były szklane ;)
Napisano 14 Sierpień 200519 l calosc bradzo ladnie sie prezentuje, choc lakier taki jakby troche plastikowy, fale sa wypasione
Napisano 14 Sierpień 200519 l Autor marcin_mocny- szyby juz są szklane, dzis miałemdac nowy reder, gdzie juz by były szybki, a tu dup,po 2 godzinach renderku zostałomi 5% do końcai mi sie tak komp zawiesił ze musiałem mu potem przywracanie systemu robic :) Pawelkos-hmmm, ja tam jakos nie widze zeby on był troszke plastkowate:P, a felgi mozliwe ze jeszcze bendą jasniejsze :)
Napisano 15 Sierpień 200519 l Autor ElO, i dziś mnie coś wzieło zeby zrobić tylna lampe, i jakos tak sie poskładało, ze ją zrobiłem, ;] oto efekt :)
Napisano 15 Sierpień 200519 l Autor i jeszcze jeden renderek, co juz jeszt wszystko :) Sory ze taka mała rozdielczość
Napisano 15 Sierpień 200519 l nie bradzo mi sie podoba ta lampa, choc moze nie tyle sama lampa co klosz, z wierzchu powinien byc plaski(gladki) a nie wyglada i wzor tego bumpa tez jakis taki malo ambitny
Napisano 15 Sierpień 200519 l nie - przerób to b ospieprzysz fajny model :] lakier tez coś nie bardzo mi podchodzi.
Napisano 16 Sierpień 200519 l lepiej ale nie wiem czy łuk ten co łączy drzwi z dachem (ten wzdłuż słupka) nie jest za ostry ? aha lampe masz kwadratową i to naprawde rzuca sie w oczy, brak klamek, lakier średnio wyszedł coś z reflectem jest nie tak.
Napisano 16 Sierpień 200519 l ten pierwszy realistyczniejszy chociaz nie az tak realistyczny :) pozatym bledy te co hindus wymienil ... ps. hindusku zmien avatar bo zaraz go wygryze :D