Skocz do zawartości

Zakup nagrywarki DVD (Pioneer VS LG)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc!

mam zamiar kupic sobie nagrywarke dvd, po dluzszym zastanowieniu wybralem po jednym modelu od LG i Pioneera ( :) )

Pioneer DVD+/-RW DVR-109 bulk black: http://sklep.benchmark.pl/pelny_18130.html

LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4163B bulk white: http://sklep.benchmark.pl/pelny_15252.html

co myslicie, osobiscie wydaje mi sie ze model Pioneera prezentuje sie lepiej i marka sama w sobie chyba bardziej solidna ... ? a moze ktos z Was ma wymieniony tutaj model i napisalby jak mu sprzet dziala ?

pozdro

Pionier

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jedyne niezawodne nagrywarki do wszystkiego robi TEAC mialem kiedys taka i byla boska ... oczywiscie koszt takiej to dadatkowe 300 zl

Z tego co Ty tu podales drogi Pionierku to ja bym mimo wszystko wzial LGika rowniez mialem kiedys i tez bylem w miare zadowolony.

Napisano

ja ma LG i jakos nie moge narzekac ... kolega ma pioneera i medzi ale byc moze jaet to jaks poniedzialkowa produkcja.

Duzo ludzi zna z obdukcji ze wazne sa tez plyty dvd do nagrania , bo sczere mowiac nie wszystkie sa naj ...

proponuje przy nagrywarkach czesto updat´owac firmware ...Czesto pozniej leca te "paskudy" lepiej i "znaja" wiecej roznorodnych plyt do nagrywania od roznorodnych firm .

Teac tez sa niezle ( nastepna nagrywarka bedzie tej firmy chyba ze na rynku pojawi sie inny "smakowity" kasek" )

Napisano

Mam tego liteona i nie narzekam - wg mnie dobry wybor, nie miałem jeszcze zadnych problemow z wypalaniem ;) Jedyny minus to głośna praca przy nagrywaniu, ale to da sie scierpieć.

Napisano

ja mam jescze nagrywrke do plyt cd liteon i jest tak jak pisze kozioo jest calkiem calkiem ngdy nie robila problemow troche glosna fakt ale jakos mi to sczegolnie nie przeszkadza ..zle na pewno liteony nie sa

Napisano

musze Ci troche popsuc humor :), ja osobiscie lite-ona nie kupie nigdy

obecnie mam nagrywarke lite-on'a nie zamyka mi plyt i pare innych bledow wyskakuje (zaczelo sie to po okolo 8 miesiacach), z poczatku bylo spoko; moi qmple mieli tak samo;

wlasnie sie przymierzam do kupna nagrywary DVD i kupie Plextora, ew. Pioneera