Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przedstawiam Wam moje 4 zmagania z Maxem (czyt. 4 praca jakakolwiek robilem) mam nadzieje ze ją dokoncze i ze mi pomozecie

Mitsubishi Lancer Evolution VIII

Render

10wz.jpg

Wire Render

1wire1ak.jpg

Pozdrawiam i zachęcam do komentowania ! :)

• Odpowiedzi 357
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No moją opinie już znasz szeryfie ;) - wszystko fajnie, powodzenia i wogóle, takie pytanie - w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ? mental ?

druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ? pozdrawiam ;) 3m sie.

aha byłbym zapomniał - co to za font ?

Napisano
w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ?

4min 51sek ;)

druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ?

jak polacze poly to nie bedzie tego rozka i ladnie sie rozklada siatka wtedy , na razie jest symmetry ;)

aha byłbym zapomniał - co to za font ?

Xenotron czy jakos tak ;)

Rowniez pozrawiam :)

Napisano

Nielot007 -> linie wyrownane musialy mi sie przesunac jak robilem poczatek zderzaka :)

xyrion -> no zdecydowalem sie jednak, bo pomyslalem ze troche pomocy nie zaszkodzi ;)

KamillM i egon14 -> dzięki :)

hindus -> update bedzie nie martw sie :)

Pozdrawiam i dzieki za komenty

Napisano

Świetne! Super gładkie! :D Czekam na kolejne update'y ;)

PS. Czym robisz ten napis na dole każdego renderu? Sam go wstawiasz, czy jest może jakaś wtyczka do tego? Zawsze mnie to nurtowało ;>

PS2. Aha i jeszcze jedno, czym renderujesz?

Napisano

xyrion pamietaj ze model nigdy nie bedzie skonczony ;)

KamillM dzięki , renderuje Scanlinem na razie bo nie czuje potrzeby innym programem :) jak bede nakladac lakier itp to wtedy uzyje vraya albo mentala jeszcze nie wiem

a te napisy robie sam :)

pozdrawiam :)

Napisano

Nielot nie wiem czemu zaznaczyles ten 5kąt na zderzaku i zakolorowałes dokładke :) aha i jeszcze co nie tak przy lusterku ?

pozdrawiam

ps. jak zaznaczacie to mowcie tez co jest zle bo niektorych rzeczy trudno sie domyslic :)

Napisano

hehe wiedzialem ze nie bedziesz wiedzial co to to zakolorowane:D

wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:)

Napisano
wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:)

to miejsce ma byc wklesle tam :P, a co do lusterek to nie mam pojecia o co chodzi

Napisano

57ni.jpg

no z przodu chyba wszystko dobrze

tylnego nadkola jeszcze nie poprawialem

edit: jak bedzie ktos kto powiedzialby mi jak nalozyc na niego realistyczny lakierek to zapraszam na gg :) (siedze na niewidocznym :> )

pozdrawiam

Napisano

Och ty w mordkę kurczaczka!!! Co za piękny modelik!!! Wyrąbiście zrobiony i nie mogę się doczekać ostatecznego renderku ;) .:qba:. ZNASZ SIĘ na modelowaniu samochodów!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!