Napisano 8 Sierpień 200519 l Przedstawiam Wam moje 4 zmagania z Maxem (czyt. 4 praca jakakolwiek robilem) mam nadzieje ze ją dokoncze i ze mi pomozecie Mitsubishi Lancer Evolution VIII Render Wire Render Pozdrawiam i zachęcam do komentowania ! :)
Napisano 9 Sierpień 200519 l No moją opinie już znasz szeryfie ;) - wszystko fajnie, powodzenia i wogóle, takie pytanie - w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ? mental ? druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ? pozdrawiam ;) 3m sie. aha byłbym zapomniał - co to za font ?
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ? 4min 51sek ;) druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ? jak polacze poly to nie bedzie tego rozka i ladnie sie rozklada siatka wtedy , na razie jest symmetry ;) aha byłbym zapomniał - co to za font ? Xenotron czy jakos tak ;) Rowniez pozrawiam :)
Napisano 9 Sierpień 200519 l Nooo muszę przyznać, że ładnie :D Równiutko, czyściutko i wogóle ;) pozdrawiam i powodzenia ;)
Napisano 9 Sierpień 200519 l hahah Qba...a jednak wstawiles do WiP`a ...hehehe...bardzo sie ciesze i zycze powodzenia w ukonczeniu modelu.
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor Nielot007 -> linie wyrownane musialy mi sie przesunac jak robilem poczatek zderzaka :) xyrion -> no zdecydowalem sie jednak, bo pomyslalem ze troche pomocy nie zaszkodzi ;) KamillM i egon14 -> dzięki :) hindus -> update bedzie nie martw sie :) Pozdrawiam i dzieki za komenty
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor UPDATE RENDER RENDER WIRE Pozdrawiam :) wymieniajcie bledy Knysha-> wielkie dzięki :)
Napisano 9 Sierpień 200519 l jak sie sprężysz to skończysz przed resztą userów któryrzy modelują to cacko ;)
Napisano 9 Sierpień 200519 l ehhkem mi zostaly tylko wycieraczki :P i siatki z przodu :) (jesli mowa o karoserii ;p, bo za wnetrze jezscze nie wiem jak sie zabrac ;P)
Napisano 9 Sierpień 200519 l Świetne! Super gładkie! :D Czekam na kolejne update'y ;) PS. Czym robisz ten napis na dole każdego renderu? Sam go wstawiasz, czy jest może jakaś wtyczka do tego? Zawsze mnie to nurtowało ;> PS2. Aha i jeszcze jedno, czym renderujesz?
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor xyrion pamietaj ze model nigdy nie bedzie skonczony ;) KamillM dzięki , renderuje Scanlinem na razie bo nie czuje potrzeby innym programem :) jak bede nakladac lakier itp to wtedy uzyje vraya albo mentala jeszcze nie wiem a te napisy robie sam :) pozdrawiam :)
Napisano 9 Sierpień 200519 l no w sumie masz racje ;), (zapomnialem dopisac o tarczach i zaciskach :P) p.s.: popraw sig`a masz nie w tym miejscu co trzeba
Napisano 9 Sierpień 200519 l Wyglada na to, ze jest zajebiscie. Sa minimalne fale, ale i tak masz moje blogoslawienstwo... pozdrawiam
Napisano 9 Sierpień 200519 l nom , jest zajebiscie;) Moje blogoslawienstwo tez ci daje - zapowiada sie swietnie. pozdr.
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor dzięki wszystkim za pozytywne komentarze nie czas na minibitwy, czas ciąc siatke i krzesac vertexy :) :) pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor MAŁY UPDATE :) RENDER WIRE Błędy zauważam i je poprawie , na razie nie mialem czasu :) Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l Coś się chyba dzieje przy początku tylnego nadkola na górze w kącie ;) Ale tak to świetnie :D pzdr
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor dzieje się dzieje wlasnie o tym bledzie mowilem ;) bede musial troche posiedziec zeby bylo gladziutko :) pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l Witam!! zaznaczylem gdzie mi sie nie podoba:) i popraw to co zaznaczyl mrkrzysiek:) pozdro
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor Nielot nie wiem czemu zaznaczyles ten 5kąt na zderzaku i zakolorowałes dokładke :) aha i jeszcze co nie tak przy lusterku ? pozdrawiam ps. jak zaznaczacie to mowcie tez co jest zle bo niektorych rzeczy trudno sie domyslic :)
Napisano 10 Sierpień 200519 l hehe wiedzialem ze nie bedziesz wiedzial co to to zakolorowane:D wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:)
Napisano 10 Sierpień 200519 l wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:) to miejsce ma byc wklesle tam :P, a co do lusterek to nie mam pojecia o co chodzi
Napisano 10 Sierpień 200519 l zobacz na zdjecie a na twoj render (tam gdzie masz zakolorowane na red) http://www.cardatabase.net/photos/big/00012712.jpg
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor ok kumam jutro to poprawie :) dzisiaj juz ide spac, dzięki za komenty i pozdrawiam :)
Napisano 11 Sierpień 200519 l Autor dzisiaj poznym wieczorem ;) nie bylo mnie caly dzien zaraz sie biore za poprawianie bledow , juz dokladke zderzaka chyba poprawilem jezeli to o to chodzilo i biore sie za reszte :) pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200519 l fajnei jak będziesz dzisiaj na gg to przyslij info pogadamy o tym no wiesz ;)
Napisano 12 Sierpień 200519 l bledy bledy i jeszcze raz bledy:) tam gdzie zaznaczyl mrkrzysiek (kilka postow wyrzej) chodzi o kant:) i masz linie tam gdzie masz chamfera krzywe...:) pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor nie martw sie poprawilem na razie miejsce przy lusterku i tą dokladke reszty nie poprawialem ;)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor no z przodu chyba wszystko dobrze tylnego nadkola jeszcze nie poprawialem edit: jak bedzie ktos kto powiedzialby mi jak nalozyc na niego realistyczny lakierek to zapraszam na gg :) (siedze na niewidocznym :> ) pozdrawiam
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor Zeby nie bylo ze nic nie robie ... troszke rzeczy zrobionych , poprawki itd
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Och ty w mordkę kurczaczka!!! Co za piękny modelik!!! Wyrąbiście zrobiony i nie mogę się doczekać ostatecznego renderku ;) .:qba:. ZNASZ SIĘ na modelowaniu samochodów!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor nie znam sie bo dopiero zaczynam ;) dorobilem jedno swiatlo poprawilem bledy i lepsze ujecie zeby bylo ladniej widac jak sa jakies bledy to mowic !
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor dziekuje bardzio za komentarze ;) czekam na kolejne i wymieniajcie bledy bo to mi bardzo pomaga Pozdrawiam
Napisano 18 Wrzesień 200519 l srodkowe swiatlo na dole po lewej mogloby byc zakonczone na ostro, jedyny jaki znalazlem blad ;ppppp