ReflectVision Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Przedstawiam Wam moje 4 zmagania z Maxem (czyt. 4 praca jakakolwiek robilem) mam nadzieje ze ją dokoncze i ze mi pomozecie Mitsubishi Lancer Evolution VIII Render Wire Render Pozdrawiam i zachęcam do komentowania ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 No moją opinie już znasz szeryfie ;) - wszystko fajnie, powodzenia i wogóle, takie pytanie - w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ? mental ? druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ? pozdrawiam ;) 3m sie. aha byłbym zapomniał - co to za font ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 w czym renderowłes że tak długo tzn 48min na takim sprzęcie ? 4min 51sek ;) druga sprawa czy ten rożek pomiędzy maską a nadkolem (ten koło lampy) nie powinien być kawałeczek cofnięty ? jak polacze poly to nie bedzie tego rozka i ladnie sie rozklada siatka wtedy , na razie jest symmetry ;) aha byłbym zapomniał - co to za font ? Xenotron czy jakos tak ;) Rowniez pozrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 No no no, mi sie bardzo podoba, 3maj tak dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 te dwie linie masz krzywe:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Nooo muszę przyznać, że ładnie :D Równiutko, czyściutko i wogóle ;) pozdrawiam i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 hahah Qba...a jednak wstawiles do WiP`a ...hehehe...bardzo sie ciesze i zycze powodzenia w ukonczeniu modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 4:51 :] to przez ten font ;) dawaj update :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Nielot007 -> linie wyrownane musialy mi sie przesunac jak robilem poczatek zderzaka :) xyrion -> no zdecydowalem sie jednak, bo pomyslalem ze troche pomocy nie zaszkodzi ;) KamillM i egon14 -> dzięki :) hindus -> update bedzie nie martw sie :) Pozdrawiam i dzieki za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Kul :). Naprawde kul :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 UPDATE RENDER RENDER WIRE Pozdrawiam :) wymieniajcie bledy Knysha-> wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 świetny model, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 jak sie sprężysz to skończysz przed resztą userów któryrzy modelują to cacko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 ehhkem mi zostaly tylko wycieraczki :P i siatki z przodu :) (jesli mowa o karoserii ;p, bo za wnetrze jezscze nie wiem jak sie zabrac ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Świetne! Super gładkie! :D Czekam na kolejne update'y ;) PS. Czym robisz ten napis na dole każdego renderu? Sam go wstawiasz, czy jest może jakaś wtyczka do tego? Zawsze mnie to nurtowało ;> PS2. Aha i jeszcze jedno, czym renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 xyrion pamietaj ze model nigdy nie bedzie skonczony ;) KamillM dzięki , renderuje Scanlinem na razie bo nie czuje potrzeby innym programem :) jak bede nakladac lakier itp to wtedy uzyje vraya albo mentala jeszcze nie wiem a te napisy robie sam :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 no w sumie masz racje ;), (zapomnialem dopisac o tarczach i zaciskach :P) p.s.: popraw sig`a masz nie w tym miejscu co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Wyglada na to, ze jest zajebiscie. Sa minimalne fale, ale i tak masz moje blogoslawienstwo... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 nom , jest zajebiscie;) Moje blogoslawienstwo tez ci daje - zapowiada sie swietnie. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Wygląda bardzo dobrze i tak jakoś zachęcająco. :) Powodzenia życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 No zapowiada sie smakowicie :) Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Fajnie, kolejny lancer na forum, trza było jakąś minibitwe zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 dzięki wszystkim za pozytywne komentarze nie czas na minibitwy, czas ciąc siatke i krzesac vertexy :) :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 MAŁY UPDATE :) RENDER WIRE Błędy zauważam i je poprawie , na razie nie mialem czasu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Coś się chyba dzieje przy początku tylnego nadkola na górze w kącie ;) Ale tak to świetnie :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 dzieje się dzieje wlasnie o tym bledzie mowilem ;) bede musial troche posiedziec zeby bylo gladziutko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 chyba tu musisz poprawić bo dziwnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Witam!! zaznaczylem gdzie mi sie nie podoba:) i popraw to co zaznaczyl mrkrzysiek:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 Nielot nie wiem czemu zaznaczyles ten 5kąt na zderzaku i zakolorowałes dokładke :) aha i jeszcze co nie tak przy lusterku ? pozdrawiam ps. jak zaznaczacie to mowcie tez co jest zle bo niektorych rzeczy trudno sie domyslic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 hehe wiedzialem ze nie bedziesz wiedzial co to to zakolorowane:D wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 wiec chodzi o to ze jak lukniesz na render to zobaczysz ze to miejsce jest tak jakby wklesle to samo kolo lusterka:) to miejsce ma byc wklesle tam :P, a co do lusterek to nie mam pojecia o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 zobacz na zdjecie a na twoj render (tam gdzie masz zakolorowane na red) http://www.cardatabase.net/photos/big/00012712.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 w sumie masz racje, u mnie tez nie jest wklesle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 ok kumam jutro to poprawie :) dzisiaj juz ide spac, dzięki za komenty i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 kiedy update ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 dzisiaj poznym wieczorem ;) nie bylo mnie caly dzien zaraz sie biore za poprawianie bledow , juz dokladke zderzaka chyba poprawilem jezeli to o to chodzilo i biore sie za reszte :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 fajnei jak będziesz dzisiaj na gg to przyslij info pogadamy o tym no wiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 bledy bledy i jeszcze raz bledy:) tam gdzie zaznaczyl mrkrzysiek (kilka postow wyrzej) chodzi o kant:) i masz linie tam gdzie masz chamfera krzywe...:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 nie martw sie poprawilem na razie miejsce przy lusterku i tą dokladke reszty nie poprawialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 no z przodu chyba wszystko dobrze tylnego nadkola jeszcze nie poprawialem edit: jak bedzie ktos kto powiedzialby mi jak nalozyc na niego realistyczny lakierek to zapraszam na gg :) (siedze na niewidocznym :> ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 poprostupieknie idzie:)...bardzo mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Zeby nie bylo ze nic nie robie ... troszke rzeczy zrobionych , poprawki itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 łatne śfjatUa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Piknie panie, piknie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Och ty w mordkę kurczaczka!!! Co za piękny modelik!!! Wyrąbiście zrobiony i nie mogę się doczekać ostatecznego renderku ;) .:qba:. ZNASZ SIĘ na modelowaniu samochodów!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 nie znam sie bo dopiero zaczynam ;) dorobilem jedno swiatlo poprawilem bledy i lepsze ujecie zeby bylo ladniej widac jak sa jakies bledy to mowic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 hehe ...no co mogepowiedziec...qba oby tak dalej oby pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 dziekuje bardzio za komentarze ;) czekam na kolejne i wymieniajcie bledy bo to mi bardzo pomaga Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 srodkowe swiatlo na dole po lewej mogloby byc zakonczone na ostro, jedyny jaki znalazlem blad ;ppppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi