Hindus Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 skąd macie tego krzaka ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 drzewko to X-frog widział ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 o! teraz tylko delikatnie większe nasycenie kolorów, delikatnie większy kontrast, delikatny glow i było by lepiej niż wcześniej :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 O i teraz tez mi pasi, brakuje tylko glowa w oknach. I kontrastowosc cieni tez sprawia bardziej relistyczne wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Pierwsze duuużo lepsze - plastycznie było dużo ciekawiej - a teraz suchota :) Niezłą robote wykonaliście w Szopie - chyba więcej juz sie nie da wycisnąć z drugiej wersji tego obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 bardzo efektowne renderki normalnie cukierek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 Pora kończyć to ostani mój post do tej pracy w sumie już mi się ta praca opatrzyła i przestała sie podobać a pozatym Mario sie denerwuje bo chce cos swojego wystawić i czeka aż się miejsce na pierwszej stronie zwolni haha Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich postowiczy i podziękowania dla Maria który jest fakirem :D oświetlenia w Vrau i pomógł mi tą prace dopieścić Jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 To moze pokaż jaki render jest dla Ciebie ostateczny. joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Cześć Mirkowaty, nie opuszczaj nas :P Wcale się nie denerwuje wręcz przeciwnie jestem bardo zadowolony, że pracka wisi tak długo na pierwszej stronie, a coś nowego to pokaże jak przyzwyczaję się do polskiego klimatu (wkońcu mam wakacje w wypsionej Polsce yeeeee :) ) Ja też chciałem podziękować wszystkim forumowiczom za wyrażanie swoich opinii. Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mmag Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 zdecydowanie the best. tylko trochę mniej jaskrawości w oknach, może bardziej żółte światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ok, ale co to w ogole jest? jakis kontekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Geku Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Dla mnie bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 tak dla takich renderów warto zyc 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Sweet* Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 spoko to wygląda i wogule tylko że mniejsze nasycenie kolorków by mogło być i ta kanapa :/ ps.jak zrobić zeby podjakimś słowem był link np. kliknij tu i jak sie kliknie to sie włazi na strone jakąs super strona http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=52479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Fantastyczne. Inspirujące. I mozna doła złapać że sie tak nie potrafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 mmm .. aż się miło w to wpatrywać, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Dzięki chłopaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voildona Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Mario & Mirko co do telefonów.. gdzie można wasze uzyskać ? :P Czuje sie zmotywowana do spędzenia weekendu przed komputerem i popełnienia jakiejś nowej rzeczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 No w końcu jakieś konkretne pytanie odnośnie pracy !!:)) co do telefonów to nie wiem dokładnie jak będziemy je sprzedawać to dam namiary w którym komisie leża :D ostrzegam ze telefon Maria to niezła cegła !! haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrix Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 (edytowane) bardzo ladna praca wszytko mi sie tam podoba :) Edytowane 24 Czerwiec 2008 przez piksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sacrum Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 uwielbiam taki klimat - światło itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi