Napisano 11 Sierpień 200519 l Pytanie jest bardzo proste: Jak "nakręcić" demoreel`a? Czy są do tego potrzebne jakieś specjalne softy, czy coś?
Napisano 11 Sierpień 200519 l na upartego zmontować możesz i w darmowym virtaul dubie, a jak nie to "Adobe Premiere", "Adobe After effects" "Combustion" itp. Najważniejsze to mieć co w nim pokazać :)
Napisano 11 Sierpień 200519 l Powiem szczerze dziwne pytanie gdyż jest chyba oczywiste:) Poskladać z materiału który sie dorobiłeś (zlecenia, praca w firmie), lub poświecić kilka lat nieprzespanych nocy i zrobić animacje typowo pod demo tak jak ja to zrobiłem. Odpalaj maxa i jedziem:) Pozdr
Napisano 11 Sierpień 200519 l Autor W tym wypadku chodzi bardziej o animację tego co się dzieja na ekranie w czasie modelowania. Głównie zajmuję się speedem i wielu ludzi posądza mnie o oszustwo w związku z czasem modelowania. Takie zgranie ekranu pracy mogło by pomóc w uwiarygodnieniu moich poczynań.
Napisano 11 Sierpień 200519 l No, to ja proponuję ustawić sobie kamerę za plecami, obok monitora lusterko, zeby w kamerze było widać, czyje to plecy i... czas start!
Napisano 11 Sierpień 200519 l to nagraj to Camtasią albo jakims innym shitem ;] z drugiej strony mnie by tam gowno obchodzilo jesli ktos posadzil mnie o to ... zazdrosc ludzka rzecz ;] takze sie takimi typami poprostu nie przejmuj
Napisano 11 Sierpień 200519 l Autor Marcinowi dzięki za radę a Shogunnowi, no tu to nie wiem za co więc chyba się nie będę odzywał. Ktoś kiedyś powiedział: jeśli nie możesz powiedzieć nic mądrego, to nie mów w cale.
Napisano 12 Sierpień 200519 l Simple man, nie miałem zamiaru Cię obrażać, choć przyznaję, że pisałem tego posta mając solidną głupawkę, więc potraktuj go z przymrużeniem oka, ok? Nawiasem mówiąc, to nie miałem pojecia o istnieniu programów, które umozliwiają zgrywanie na bieżąco poczynań na ekranie, choć gdybym się lepiej zastanowił, to przecież mógłbym sie spodziewać, że mogą być. I okazuje się, że są. Marcin, dzięki, jak mi kiedys przyjdzie do głowy jakiś tutek do zrobienia tą metodą i będę miał czas i siły, to pójdę za Twoją radą. :)