Chalek Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Wzorowalem sie na zdjeciu, wlasciwie na reklamie, ale nie chcialem podrabiac fotki. Troche z lenistwa, bo chcialem cos zrobic, ale nie chcialo mi sie za bardzo wymyslac, sporo rzeczy zmienilem, dlatego nie zamieszczam tego zdjecia. Jesli chodzi o sama prace to jest dosc prosta, prawie same boxy, rendering w vrayu, obrobione w photoshopie. Nie jestem z tego do konca zadowolony zwlascza z materialow, ale chyba ujdzie... Wersja wieksza: http://michalkonwicki.webpark.pl/img/galeria/kuchnia2/k.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Mi się podoba - czuć w pracy świeżość - trochę przestrzeń sprawia wrażenie "nieograniczonej" ale to imho atut tej pracy. Beton za oknem jest świetny, szkoda że nie można wyodrębnić szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Fajnie prosto, surowo, prosektoryjnie... kiedys bede taka mial:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 bardzo ładnie, tak czyściutko i wogle, w szczególności podoba mi się render. a no bardzo ładne widoki za oknem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 calkiem ladnie ci wyszlo ;] no ale skoro wzorowane na zdjeciu to pozwole sobie polecic kilku naprawde dobrych producentow kuchennych ;] ktorych oczywiscie ubustwiam ... nr 1. http://www.stratocucine.com (naprawde niesamowity design) nr 2. http://www.schiffini.it (jak by to Johny Bravo powiedzial ; haba haba ;]) nr 3. http://www.dadaweb.it ( poprostu dada ;]) a reszty nie ubustwiam ;] no i eventualnie Boffi spa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 kul wyszlo. ;) Troche po prawej nic sie niedzieje... ale takie nudne nic. :D Wyglada troche jak user view. :( ziarno miejscami drazni. :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 MOTHMAN: szyb nie ma niestety, zeby sie szybciej liczylo. Pewnie masz racje, ze gdyby byly, to tyloby lepiej. Moze nastepnym razem. Marcin: ta, fajne te kuchnie, ktore podajesz, ta to Santos, tez maja fajne rzeczy. RA: Myslalem zeby cos z prawej wstawic pod sciana, ale po 1 nie chcialo mi sie przyznaje, moze to byl blad. Dzieki wszystkim za komentarze i czekam na jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Hmm - prosto, schludnie :). Nie podoba mi sie tylko okap [?] - jakis taki prosty, za prosty :). Razi troszke ziarno, ale niezabardzo. -5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Mi się jak najbardziej podoba, jest czysto, ładnie oświetlone, do reklamy w sam raz :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 fajne kuchnia podoba mi sie :) texturka za oknem jest ql :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 Knysha: okap taki byl, faktycznie moze troche zbyt prosty, ale chyba pasuje do reszty. Az tak widac to ziarno? Vorek: trafiles, to jest z reklamy :] dzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 ascetyczne...ale mi sie podoba. ziarno w okolicach boków szafek i podłogi istotnie odrobine męczace..poza tym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Ja bym napuscił wody za okna i zorobil akwarium :D a poza tym to całkiem fajny render Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi