MaGuu Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Chciałem wam przedstawic moje najnowsze renderki...Chcialem uzyskac (jak by to nazwać...) nowoczesnosc przedzielona moda retro... Niekoniecznie mi to wyszło ale to co :P Dlatego wlasnie kuchania jest niby "nowoczesna" to samo pokoj Telewizyjny a srodek czyli mini jadalnia jest w takim a nie innym stylu... Modele wszystkie sam modelowalem (w sumie duzo tego nie ma)...procz pokoju telewizyjnego gdzie tak: Kanapa jest Marcina z dzialu z free modelami (Dzięki :) ) Głośniki TV i DVD sa z evermotionów... No to chyba tyle...a no i roslinki to of course XFrogi :D Sory za szare tło w oknach ale poprostu nie potrafię tam nic wstawić :/ A poza tym jest to wybaczalny grzech ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 brakuje tła fajne szkło w niektórych miejscach mogło by być jaśniej :) 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Renderki z tym "zielonym" przyjemniejsze, wyspa w kuchni chyba za ciężka, kanapa na 3 obrazku za jaskrawa jak dla mnie, dywan i doniczka na ostatnim zdają się lewitowć, za to szkło pierwsza klasa, obrus też się fajnie układa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 MI sie strasznie nie podoba material na sofie w 3 renderze od lewej. Reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 to szkło w pierwszym i ostatnim renderze mi sie podoba. Ta bardzo grub szyba. Jak to zrobiłeś? :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Ta bardzo grub szyba. Luksfery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 a mi sie nie podoba ta sofa, jakbym mial na niej siedzie dluzej niz 5 minut to bym sie szybke zestarzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 textury sa w wielu miejscach skopane, ta zielona sofa :( do wymiany, po za tym jest bardzo wysoka w porównaniu do innych mebli w pomieszczeniu. Ta gruba szyba mi sie podoba :D A tak ogólnie to 6-/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Łee ;/ klamki na wysokości 170 cm no ciekawe to ale moze tragicznie to nie jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 :/ nie podoba mi sie oswietlenie, wszystko wyglada jakby lewitowało pomieszczenie tez bez rewelacji :) pisze minusy bo dobre strony pracy zawsze jakies tam mozna znalezc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Bez urazy ale proporcje w tym wnętrzu wołają o pomste do nieba :] STÓŁ, SOFA, PARAPET..... po za tym jak wyżej materiały leżą /zestawienie parkietu w kuchni i paneli w pokoju???/ Cerata na stole - czy obrus - kto coś takiego ma jeszcze w chacie o_O i to co wisi nad stołem bleeee. Oświetlenie niezbyt dopracowane - nie widac cieni na podłodze od sprzętów Przykro mi ale jestem jak widac na nie - proponuje dopracować tu i tam i będzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 totalnie skopane pod wzgledem archtektonicznym to wnetrze ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 xeav, maras, DraB: Dzięki Błazi: Wymodelowałem :D Powinno to wyglądać tak http://www.lid-ren.com.pl/ RA Dokładnie :D SWRSC Co do kształtu sofy - czepiaj się Marcina - to jego działo :P JunioR Wiem, niestety wiem :/ Ale co do wysokości kanapy... wizz Skoro sa na wyzokości 170 cm to niby drzwi mają 3 metry O_o acha spoko... flesz_gordon No no krytyka pomaga :D Fał Ryja narazie nie kminię ale z biegiem czasu oświetlenie się poprawi :P MOTHMAN Dzieki za pokazanie błęów :) Fakt proporcje skopałem niemiłosiernie...Małe usprawiedliwienie :P - obiekty Tworzyłem w innych dokumentach i poprostu brałem Marge-nie wiem co sie dzieje ale po Marge ich rozmiar sie zmienia:/ Dopiero teraz jak mi to wytknąłes zdałem sobie z tego sprawe - dzięki :] A co do poprawek - chyba dam sobie spokój ;/ .:qba:. Wiem ;] pozdrawiam równiez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi