Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 220
  • Wyświetleń 48,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zajebiście fajnie cieniujesz postacie.. Tylko siąść i sie uczyć;) Jeśli miałbym się czegoś czepić to zmutowana ręka tego gostka na pierwszym planie na drugiej kartce. Jest jakaś dziwna..

Napisano

jak Ty to robisz :) tzn tak dobrze cieniujesz :)

moze zdrac jakies tajniki :)

Napisano

prace w digitalu nabierają klimatu tych ołówkowych :)

tylko z bicepsami i klatką piersiową coś złego się dzieje.

Napisano
  • Autor

mant-raz - dzieki, pewnie z czasem sie to pokoloruje :P

prrr... - dzieks, mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej, a to o czym pisales troche zmienilem

WIP ktory musi chwilowo udawac skonczona prace, jeszcze chyba sporo czasu musze mu poswiecic, podryfowal troche w strone symetrii - i jeszcze nie wiem czy mi sie ona podoba czy nie :/

daca_19_15.jpg

Napisano

no ladny jest, ale ten niesymetryczny byl ciekawszy :) powiedz mi jeszcze - chyba za duzo nie roznicujesz pedzla?

Napisano

Moim zdaniem lepsza asymetria, i kilt z pierwszego obrazka lepszy. Jeszcze doprecyzuj giry i będzie fajny koncepcik.

Napisano

szkoda ze nogi jeszcze nie ruszone, a symetrie moze chociaż tymi górami w tle jakoś zaburzyć, ale ogólnie ok i wcześniejsze szkice jak najbardziej.

Napisano

popracuj nad nogami bo odnosze dziwne wrazenie - nie wiadomo czy postac swoi wewnatrz tych skalek

Napisano

Nie no, temaciek wymiata, masz świetne szkice, praca w digitalu też jest boska, w porównaniu do początku zrobiłeś mega postępy..

Asymetryczny leszy, tylko kilka szczegółów do zmiany :)

Pozdro

Napisano

kurde przejrzalem caly watek i w sumie musze przyznac ze teraz szkice bardzo mi sie podobaja;] bo kiedys to roznie bywalo;] no i tak podsumowujac to swietnie bryle czujesz i kozacko krecha budujesz forme;]

Napisano

Po łapach powinieneś dostać ze tych zombie nie skończyłeś :p

Sie nie będę produkował bo moje zdanie znasz :)

Napisano

A mi sie najbardziej podoba ptasior i kolor pod ptasiorem. Ptasior ma na prawdę fajny potencjał. Jak zawsze prace bardzo inspirujące jak dla mnie.