RENUAL Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 ..a moze wlasnie nie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 o niebo lepiej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Zajebiście fajnie cieniujesz postacie.. Tylko siąść i sie uczyć;) Jeśli miałbym się czegoś czepić to zmutowana ręka tego gostka na pierwszym planie na drugiej kartce. Jest jakaś dziwna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 dziwna bo zmutowana heh :D naprawde dobrze ci to wychodzie Chopie :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 jak Ty to robisz :) tzn tak dobrze cieniujesz :) moze zdrac jakies tajniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 jestes coraz lepszy w dp:) az sie prosi to ^^^ zeby pokolorowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 prace w digitalu nabierają klimatu tych ołówkowych :) tylko z bicepsami i klatką piersiową coś złego się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 mant-raz - dzieki, pewnie z czasem sie to pokoloruje :P prrr... - dzieks, mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej, a to o czym pisales troche zmienilem WIP ktory musi chwilowo udawac skonczona prace, jeszcze chyba sporo czasu musze mu poswiecic, podryfowal troche w strone symetrii - i jeszcze nie wiem czy mi sie ona podoba czy nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 no ladny jest, ale ten niesymetryczny byl ciekawszy :) powiedz mi jeszcze - chyba za duzo nie roznicujesz pedzla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Moim zdaniem lepsza asymetria, i kilt z pierwszego obrazka lepszy. Jeszcze doprecyzuj giry i będzie fajny koncepcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crayfish84 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 szkoda ze nogi jeszcze nie ruszone, a symetrie moze chociaż tymi górami w tle jakoś zaburzyć, ale ogólnie ok i wcześniejsze szkice jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ciekawy art :), może ciut więcej światła na niego zapodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 popracuj nad nogami bo odnosze dziwne wrazenie - nie wiadomo czy postac swoi wewnatrz tych skalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Nie no, temaciek wymiata, masz świetne szkice, praca w digitalu też jest boska, w porównaniu do początku zrobiłeś mega postępy.. Asymetryczny leszy, tylko kilka szczegółów do zmiany :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 kurde przejrzalem caly watek i w sumie musze przyznac ze teraz szkice bardzo mi sie podobaja;] bo kiedys to roznie bywalo;] no i tak podsumowujac to swietnie bryle czujesz i kozacko krecha budujesz forme;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 8 Listopad 2007 Autor Share Napisano 8 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Po łapach powinieneś dostać ze tych zombie nie skończyłeś :p Sie nie będę produkował bo moje zdanie znasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Świetne pracki. Zauważyłem u Was podobny styl ThirdeyeJakkasy :) Szacuneczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 A mi sie najbardziej podoba ptasior i kolor pod ptasiorem. Ptasior ma na prawdę fajny potencjał. Jak zawsze prace bardzo inspirujące jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi