adek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Na łamach serwisu CGNetworks pojawiła się obszerna relacja z konferencji SIGGRAPH 2005 [Podziękowania za informacje dla Vorka]
tweety Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 szkoda że to tak daleko :( dobrze że chociaż DTM będzie (?).
adek Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 no nie jestem pewien czy będzie. W tej chwili nie miałem żadnego info. Zupełnie żadnego. Magazyn 3D ma problemy co chyba widać, nie ukazują się nowe numery. To chyba stoi pod znakiem zapytania :(
Marcin Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 no to niezla lipa bedzie bez DTM bo w koncu mialem sie wybrac ... juz nawet nocleg zalatwiony ;]
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 no właśnie ja też się zacząłem niepokoić że na stronie 3d.pl żadnego info nie ma do tej pory. Miejmy nadzieję że jednak DTM będzie, też miałem zamiar jechać :)
tweety Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 ale chyba nie tylko Magazyn 3D był organizatorem?
sanki Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 no tez sie mialem wlasnie wybrac i oczekuje wiadomosci a tu cos ani widu ani slychu :(
adek Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Niestety zawsze organizatorem głównym był Magazyn 3D
leander Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Tiger, panowie Ci niezla reklame robia :) Zagorzali fani? ;) http://features.cgsociety.org/stories/2005_08/siggraph/mattepainters.jpg d'artiste: Matte Painting book signing - Dylan Cole, Chris Stoski and Alp Altiner.
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 qrcze to zescie dali wiadomosc taka ze mozna sie tylko pociac ;/
Marcin Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 moze ktos sie dowie dokladniej co z tegorocznym DTM ? bo tu nas Adek zdołował ;]
rowr Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 eeeee chyba sobie jaja robici a ja juz tu ekipe kolowalem :(
adek Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 postaram sie zorientować co i jak z DTM
Reanimator Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Testin, testin. Czyzby sprzezone z forum, jak pragnelo moje starcze serce? ;> A owszem! Radości! Troszeczke tylko bym odsunal od siebie wpisy w komentarzach, bo sie zdeczko zlewaja. A, i jeszcze rameczke 1px dla avatarow, bo sie z tlem zlewaja A, i w ogole avatary na siebie wlaza i np. oczy Adka zagladaja Klickowi w Actimel i sie zlewaja z soba A, i nie wzgardzilbym honorowaniem spacji w komentarzach, co by sie tak nie zlewalo wszystko. Przepraszam za OT. Zlejcie. :P
tweety Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 mail z dzisiaj: Czesc, Niestety w ramach Magazynu nie damy rady pociagnac imprezy bo nie ma kasy potrzebnej na inwestycje. Nie wszystko jednak stracone - otwarlem nowa firme, ktora powinna za kilka miesiecy udzwignac ciezar takiej inwestycji. Najprawdopodobniej przesuniemy impreze na maj ale to jeszcze nieoficjalna informacja. Jak bede mial wszystko dopiete to puszcze mailing do zarejestrowanych uczestnikow warsztatow. Pozdrawiam Robert Siejka brzmi optymistycznie :) PS (dla mniej zorientowanych): Rober Siejka prezes zarządu i wydawca Magazynu 3D.
Christian Noir Stein Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Lol to po to wyprowadam się do W-wy by nei było DTM?!@? ZOSTAJĘ! :)
max_1989 Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Pod tym adresem według mnie jest ciekawsza relacja :). Po polsku i do tego z urozmaiceniami :) http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&o=&tid=95698&pg=1
Rekomendowane odpowiedzi