Gość Bad Moon Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Jest to moja stara pracka i nie jest to może dzieło górnych lotów, ale pomyślałem sobie że niech nie leży tak bezczynnie na dysku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Jakby to przyzwoicie oteksturować i oświetlić to była by przyzwoita pracka, modeli jest inezły, może nieco więcej detali by się przydało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Wybacz ale jako zapalony fan WFRP nie moge sie o tym pozytywnie wypowiedziec jako że nie ma to dla mnie prawdziwego orczego klimatu. Technicznie nawet dobrze (model) ale reszta łacznie z klimatem lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 tak, ork powinien być przerażający, a ten to ma jakieś wystraszone oczka. ale praca ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Tekstury i swiatlo do poprawy, ale modelik moze zostac taki jaki jest. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 No nawet może być, tylko tekstura w wielu miejscach strasznie rozciągnięta.. A mógłbyś pokazać siateczkę? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 mi sie podoba, bardzo przypomina to WarCrafta (Warcraft 2 żądzi) jesli tego nie widziałes (w co wątpie) masz tutaj fotke orka z WarCrafta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 oj Bad Moon :/ zmień temat i zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromateist Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 fajny ten ork, tylko trochę taki milusi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi