Napisano 19 Sierpień 200519 l Jest to moja stara pracka i nie jest to może dzieło górnych lotów, ale pomyślałem sobie że niech nie leży tak bezczynnie na dysku :P
Napisano 19 Sierpień 200519 l Jakby to przyzwoicie oteksturować i oświetlić to była by przyzwoita pracka, modeli jest inezły, może nieco więcej detali by się przydało Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Wybacz ale jako zapalony fan WFRP nie moge sie o tym pozytywnie wypowiedziec jako że nie ma to dla mnie prawdziwego orczego klimatu. Technicznie nawet dobrze (model) ale reszta łacznie z klimatem lezy
Napisano 19 Sierpień 200519 l tak, ork powinien być przerażający, a ten to ma jakieś wystraszone oczka. ale praca ok, pozdr
Napisano 19 Sierpień 200519 l Tekstury i swiatlo do poprawy, ale modelik moze zostac taki jaki jest. :) pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l No nawet może być, tylko tekstura w wielu miejscach strasznie rozciągnięta.. A mógłbyś pokazać siateczkę? Pozdro!
Napisano 19 Sierpień 200519 l mi sie podoba, bardzo przypomina to WarCrafta (Warcraft 2 żądzi) jesli tego nie widziałes (w co wątpie) masz tutaj fotke orka z WarCrafta
Napisano 19 Sierpień 200519 l oj Bad Moon :/ zmień temat i zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43