Napisano 19 Sierpień 200519 l Takie cus do siedzenia sobie zrobilem. Nie wzorowalem sie specialnie na zadnym konkretnym modelu.
Napisano 19 Sierpień 200519 l Fajny modelik. Textura skory jest wedlug mnie dobra. Nie wiem gdzie widzisz ta straszna chropowatosc. Pokaz renderek od tylu z dolu, jesli mozesz.
Napisano 19 Sierpień 200519 l no modelik prosty, ładny, texturka też niczego sobie, w shopku całkiem nieźle wyszedł post ale....stylizacja kojarzy mi się z ławką na dworcowej poczekalni :) Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l ładnie, prosto i nieskąplikowanie, tekstura skury też fajna ( może powinna byc troszkę gęstrza chropowatość, ale nieobowiązkowo ), pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor Vray :) Z poczatku robilem w scaline ale czas renderingu mnie dobil chociaz efekt byl calkiem niezly.
Napisano 19 Sierpień 200519 l Zgodnie z panującą modą, należało by renderować w maxłelu hehehehe :D:D Z tyłu ładniej wygląda moim zdaniem, render śliczny :) Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l chyba nie napracowales sie przy tym modelu ale w koncu liczy sie efekt a nie ile sie cos robilo, a ten mi sie podoba a scislej mowiac render mi sie podoba bo sam mebel nie ale ja sie nie znam na stylizacji, material skory tez niezly ale jak dla mnie moglby byc troche gestszy