Baton Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Takie cus do siedzenia sobie zrobilem. Nie wzorowalem sie specialnie na zadnym konkretnym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 No nawet fajny model ale jak na (skure) z abardzo chropowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Fajny modelik. Textura skory jest wedlug mnie dobra. Nie wiem gdzie widzisz ta straszna chropowatosc. Pokaz renderek od tylu z dolu, jesli mozesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 no modelik prosty, ładny, texturka też niczego sobie, w shopku całkiem nieźle wyszedł post ale....stylizacja kojarzy mi się z ławką na dworcowej poczekalni :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ładnie, prosto i nieskąplikowanie, tekstura skury też fajna ( może powinna byc troszkę gęstrza chropowatość, ale nieobowiązkowo ), pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Ladne. :) Piekno tkwi w... prostocie. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 W pierwszym poscie zamiescilem male poprawki oraz rzut z tylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 A jaki renderer, ze sie tak spytam? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Vray :) Z poczatku robilem w scaline ale czas renderingu mnie dobil chociaz efekt byl calkiem niezly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Zgodnie z panującą modą, należało by renderować w maxłelu hehehehe :D:D Z tyłu ładniej wygląda moim zdaniem, render śliczny :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 chyba nie napracowales sie przy tym modelu ale w koncu liczy sie efekt a nie ile sie cos robilo, a ten mi sie podoba a scislej mowiac render mi sie podoba bo sam mebel nie ale ja sie nie znam na stylizacji, material skory tez niezly ale jak dla mnie moglby byc troche gestszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 shader mi nie podchodzi - modelik średni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi