Adam Zimirski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Cześc. Przedstawiam swoją ostatnią pracę którą nazwałem po prostu ‘rzeka’. Pierwsze szkice do sceny powstały trzy tygodnie temu. Na projektowanie obiektów poświęciłem ok. tygodnia, najwięcej problemów sprawiło mi wyrenderowanie rzeki. Mam nadzieje że się podoba, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 O jjaaa podizwiam tkaich ludzi. Moge dostać twoje GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Podoba mi się kolorystyka i ogólny klimat ale....kompozycja mogła by być ciekawsza, z wyodrębnieniem jakiegoś konkretnego motywu (choćby tytułowej rzeki, która nieco ginie w obrazku) Textury i modelowanie na pierwszy rzut oka wydają się piękne, po głębszym spojrzeniu jednak widać pewne niedociągnięcia (domek) Podsumowując, pracka na plus, zwracam tylko uwagę na kompozycję :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 uuu, fajowy klimacik, najbardziej podoba mi sie prawa strona, trawa, skały, sam brzeg. Co do lewej strony mam zastrzeżenia tylko do domku (małe, hehe), dziwnie pada cień, tzn. od pali bardzo mocny, wygląda na to że swiatło było naprawde nisko i świeciło pod domkiem (niżej niż to widoczne słońce)...nie wiem czy ktoś łapie o co mi chodzi;) Jeszcze okienka bym głębiej osadził. Tak czy tak pracka bardzo sympatyczna, podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Bardzo ładne, takie malownicze. Tak z ciekawości: renderowałeś do wielu warstw i składałeś w photoshopie, czy to jeden render ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ciekawy klimat, ale praca przeciętna... góry, drzewa, trawa i mostek;-)) najfajniejsze, domek i tekstury słabe. poprawiłbym jeszcze pianę na wodzie zwłaszcza na dole rendera bo jest płaska i nierealna. pozdrawiam, acha zapomniałem - to galeria a nie wip więc nie możesz nic poprawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 to galeria a nie wip więc nie możesz nic poprawic... no bez przesady znowu...jedna czy dwie poprawki chyba nikomu nie zaszkodzą, poprzeglądaj sobie pare wątków w galerii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 tak, jest możliwość nawet usunięcia wątku z galerii i dania go do wipa;-)) a przypomnij sobie "rakietę" czy jak kto woli "zdezelowany miecz świetlny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 no tak bardzo artystyczne, nie wiem czemu ale ta scena kojazy mi sie troche z jednym levelem z far cry'a, glupie skojaznie, nie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 światło wszystko knoci, taki szum (w sensie informacji), że nie wiadomo na co patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 hmmm... coś w tej scenie jest stary. Tylko lewa strona obrazka przedstawiająca dom psuje efekt. Bo musze przyznać że góry ci wyszłydość nieżle. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Bardzo ładny projekt ale dla niektóych kolorystyka może być zabardzo kolorowa (aż razi). Ale liczy się fantastyka. Brawo!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Praca bardzo mi się podoba tylko wg. mnie ten domek powinien rzucać jakiś bardziej konkretny cień (biorąc pod uwagę gdzie jest słońce), no i jeszcze ten cały render wydaje się troche rozmazany (ale może tak miało być ;]). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi