Napisano 19 Sierpie艅 200519 l Witajcie. Wlasnie zakonczylem prace nad moja nowa scena. Mam nadzieje ze Wam sie podoba i zapraszam do oceniania...
Napisano 19 Sierpie艅 200519 l Straszny wrak. Szyby przednie dziwnie podobnie podziurawione. Ten wrak kiedy艣 - rozumiem - lata艂 i zosta艂 zestrzelony. Poznaj臋 to po tym znaczku na drzwiach. Jak jescze cos znajd臋, to sie czpn臋. Og贸lnie klimat fajny, podoba mi si臋. :)
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l M贸g艂by艣 zniszczy膰 troche ogumienie - albo chocia偶 w kt贸rym艣 kole spu艣ci膰 powietrze.
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l texturka za ma艂o "brudna" i wrak zdaje si臋 nie taki stary. Wiecej rdzy i b臋dzie git. A pozatym swietny render
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l model bardzo dobry, 艂a艅cuchy z przodu nieco dziwnie si臋 prezentuj膮. 8/10
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l hmmm... "scena" bym tego nie nazwal. ;) Wokol glownego modelu nie dzieje sie praktycznie nic, co mogloby przyblizac render do sceny. Sam model oczywiscie bardzo dobry, ale tekstura pozostawia wiele do zyczenia. Malo szczegolowa. Teraz wyglada to troche jak makieta, choc tez nie do konca. :/ 聽 pozdrawiam
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l kurde ja siedze na macintoshu i widze wielka rekleme tepsy i kawalek piasku
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l Daj w t艂o co艣 z Mad Max'a. Jakie艣 pordzewia艂e pal膮ce si臋 beczki, pogi臋te blachy, etc. Bardzo mi sie podoba. Ile siedzisz juz w MAXie?
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l pewnie wlozyles w to troche pracy, wyglada calkiem calkiem ale mysle ze piach chyba jest za "gruby", pozatym dla mnie jest md艂o i nieciekawie moze sporobowalbys podkrecic to swiatlo z lewej, teraz wyglada jakby na pustyni s艂once przysloni艂 jakis cumulus :) i kurde jakos p艂asko to wyglada; detale z prawej strony na wysokosci "paki" zlewaja sie w jedno 聽 i tak masz plusa ;)
Napisano 20 Sierpie艅 200519 l sledzac twojego wipa myslalem, ze lepiej to wyjdzie, nie podoba mi sie jednolita tekstura tego "wraku", pozdro
Napisano 21 Sierpie艅 200519 l jak dla mnie stanowczo za malo rzeczy z tego samochodu odpadlo. Mozna by tez pogiac mu karoserie. Ale praca mi sie podoba.
Napisano 21 Sierpie艅 200519 l mi sie bardzo podoba. mile wrazenie to daje. 9/10, jest pare "bugow" ale liczy sie wrazenie.