Lukasz2244 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witajcie. Wlasnie zakonczylem prace nad moja nowa scena. Mam nadzieje ze Wam sie podoba i zapraszam do oceniania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Straszny wrak. Szyby przednie dziwnie podobnie podziurawione. Ten wrak kiedyś - rozumiem - latał i został zestrzelony. Poznaję to po tym znaczku na drzwiach. Jak jescze cos znajdę, to sie czpnę. Ogólnie klimat fajny, podoba mi się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Mógłbyś zniszczyć troche ogumienie - albo chociaż w którymś kole spuścić powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 texturka za mało "brudna" i wrak zdaje się nie taki stary. Wiecej rdzy i będzie git. A pozatym swietny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 model bardzo dobry, łańcuchy z przodu nieco dziwnie się prezentują. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 hmmm... "scena" bym tego nie nazwal. ;) Wokol glownego modelu nie dzieje sie praktycznie nic, co mogloby przyblizac render do sceny. Sam model oczywiscie bardzo dobry, ale tekstura pozostawia wiele do zyczenia. Malo szczegolowa. Teraz wyglada to troche jak makieta, choc tez nie do konca. :/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 kurde ja siedze na macintoshu i widze wielka rekleme tepsy i kawalek piasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van dArc Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Daj w tło coś z Mad Max'a. Jakieś pordzewiałe palące się beczki, pogięte blachy, etc. Bardzo mi sie podoba. Ile siedzisz juz w MAXie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 pewnie wlozyles w to troche pracy, wyglada calkiem calkiem ale mysle ze piach chyba jest za "gruby", pozatym dla mnie jest mdło i nieciekawie moze sporobowalbys podkrecic to swiatlo z lewej, teraz wyglada jakby na pustyni słonce przyslonił jakis cumulus :) i kurde jakos płasko to wyglada; detale z prawej strony na wysokosci "paki" zlewaja sie w jedno i tak masz plusa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 sledzac twojego wipa myslalem, ze lepiej to wyjdzie, nie podoba mi sie jednolita tekstura tego "wraku", pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keszelu Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 jak dla mnie stanowczo za malo rzeczy z tego samochodu odpadlo. Mozna by tez pogiac mu karoserie. Ale praca mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 mi sie bardzo podoba. mile wrazenie to daje. 9/10, jest pare "bugow" ale liczy sie wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi