Napisano 19 Sierpień 200519 l Witajcie. Wlasnie zakonczylem prace nad moja nowa scena. Mam nadzieje ze Wam sie podoba i zapraszam do oceniania...
Napisano 19 Sierpień 200519 l Straszny wrak. Szyby przednie dziwnie podobnie podziurawione. Ten wrak kiedyś - rozumiem - latał i został zestrzelony. Poznaję to po tym znaczku na drzwiach. Jak jescze cos znajdę, to sie czpnę. Ogólnie klimat fajny, podoba mi się. :)
Napisano 20 Sierpień 200519 l Mógłbyś zniszczyć troche ogumienie - albo chociaż w którymś kole spuścić powietrze.
Napisano 20 Sierpień 200519 l texturka za mało "brudna" i wrak zdaje się nie taki stary. Wiecej rdzy i będzie git. A pozatym swietny render
Napisano 20 Sierpień 200519 l model bardzo dobry, łańcuchy z przodu nieco dziwnie się prezentują. 8/10
Napisano 20 Sierpień 200519 l hmmm... "scena" bym tego nie nazwal. ;) Wokol glownego modelu nie dzieje sie praktycznie nic, co mogloby przyblizac render do sceny. Sam model oczywiscie bardzo dobry, ale tekstura pozostawia wiele do zyczenia. Malo szczegolowa. Teraz wyglada to troche jak makieta, choc tez nie do konca. :/ pozdrawiam
Napisano 20 Sierpień 200519 l kurde ja siedze na macintoshu i widze wielka rekleme tepsy i kawalek piasku
Napisano 20 Sierpień 200519 l Daj w tło coś z Mad Max'a. Jakieś pordzewiałe palące się beczki, pogięte blachy, etc. Bardzo mi sie podoba. Ile siedzisz juz w MAXie?
Napisano 20 Sierpień 200519 l pewnie wlozyles w to troche pracy, wyglada calkiem calkiem ale mysle ze piach chyba jest za "gruby", pozatym dla mnie jest mdło i nieciekawie moze sporobowalbys podkrecic to swiatlo z lewej, teraz wyglada jakby na pustyni słonce przyslonił jakis cumulus :) i kurde jakos płasko to wyglada; detale z prawej strony na wysokosci "paki" zlewaja sie w jedno i tak masz plusa ;)
Napisano 20 Sierpień 200519 l sledzac twojego wipa myslalem, ze lepiej to wyjdzie, nie podoba mi sie jednolita tekstura tego "wraku", pozdro
Napisano 21 Sierpień 200519 l jak dla mnie stanowczo za malo rzeczy z tego samochodu odpadlo. Mozna by tez pogiac mu karoserie. Ale praca mi sie podoba.
Napisano 21 Sierpień 200519 l mi sie bardzo podoba. mile wrazenie to daje. 9/10, jest pare "bugow" ale liczy sie wrazenie.