sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Na czeskiej stronie www.duber.cz pojawila sie pierwsza z trzech czesci videotutoriala nt. modelowania telefonu Nokia6670 w 3ds max. Pliki maja rozmiary powyzej 400 MB, ale za to dostajemy bardzo wysoka rozdzielczosc (1024x768) obrazu przy uzyciu kodeka TSCC oraz dwie wersje językowe: angielską i czeską P.S. jak tylko sciągnę to opowiem więcej :-) ..... za jakies 6-7 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 w sumie maja 400 ? czy pojedynczo ? ;] . To ile taki filmik trwa ? Chyba robili to bez przyspieszenia czasu ;] ..... no ale poczekam az sciagniesz ;D moze bedzie warto :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 pierwsza część ma ok 430 MB, ściągam...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 no to chyba sobie nie sciagne bo predkosc zabojcza 2kb/s gdzie normalnie mam 60kb/s :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 u mnie sie sciaga normalnie z 60 kbps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Jak sciagniecie to powiedzcie czy warto bo mi sie limit sciagania zbliza duzymi krokami sic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 No dzieki :). Moze sie przyda [btw. sciagam z predkoscia ok. 40kb/sek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 no mi teraz tez z taka predkoscia sciaga:)(40kb/s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 ja zapuszcze na nocke, neo 128 daje rade..ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 eee, no polskiej wersji to tam nie ma czeska jest, ktos popelnil czeski blad ;p sorki :p, mam strasznie krotka pamiec hehe, ale po czesku tez moze ktos wyrozumie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Idzie ponad 100KB/s i pewnie poszłoby więcej gdyby nie fakt, że od 2 tygodni mam zmulone łącze :/ Jak się ściągnie to się zrecenzuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 przejzalem, w archiwum jest plik do maxa 6 z ustawieniami poczatkowymi sporo zdjec referencyjnych i plik readme z wymienionymi pluginami w ktore powinno sie zaopatrzyc, filmik tra 2 godziny, koles mowi dobrze po angielsku, rozumialem o co mu chodzilo, a sam tutorial jest bardzo szczegolowy, z tego co widzialem to koles duzo tlumaczy i pokazuje co i jak tam robi, jak korzystac z referek itepe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ja sciaglem 2 czesci w okolo 70 min :) trzeba miesc final rendera zeby otworzyc ten plik poczatkowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 tak ja patrze z ciekawosci jaka droga typek to modeluje ;) p.s. a pokazuje tam ustawianie textur i rendera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Jestem pewien że każdy z WAS zamodelowałby taki TELEFONIK w kilka godzin bez zbędnych tutoriali. No ba! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leroo Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 a u mnie nie ma obrazu... ktoś wie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 potrzebujesz kodeka tscc, poszukaj na googlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Dla początkujący to niezła rzecz. Dla zaawansowanych to chyba strata czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 są już wszystkie 3 częśći - ale strata czasu tymbardziej że ok 1gb rozmiaru :o niesciągałem ale nie wiem co on tam tak długo robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 to chyba nie chodzi o dlugosc tylko o jakosc :) ja sobie sciagne pierwsza czesc i zobacze co to jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Z tego co sie orientuje to Duber robi calkiem niezle vidotutoriale nie tylko modelingowe ale rowniez ladnie pokazujacych opcje renderowania, doslownie znajac jego wczesniejsze widotutki bedzie opowiadal o wszystkim co robi, dlaczego tak a nie inaczej itp :) Dlatego warto sciagnac mimo ze ja nie mam narazie jak to napewno kiedys to sciagne :) "Achoj Lukas Duber" ;) edit: jeszcze teraz doczytalem ze dubing englishowy to juz w ogole na 100 % zassam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi