Woznkt Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Witam wszystkich. Możliwe że topic ten będzie zaczątkiem mojego internetowego szkicownika, ale to się jeszcze okaże :D. Na razie 5 szkiców z Tatra Mountains. Komenty mile widziane. Pozdrawiam Woznkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 hmm... trudno cokolwiek powiedzieć, z obrazków wynika że lubisz rysować kamienie :) zaobserwowałem też tam drzewa z jednego obrazka. Lepiej jak byś przedstawił coś bardziej zróżnicowanego, np. siakiś krzaczek lub jelonka itd. Bo z tego co tu widze dużo naprawde niema do komentowania. Chociarz obrazki 4 i 5 podobają mi sie. No może ten nr. 3 też nie jest tak do końca zły. W każdym bądź razie można powiedzeć że to nie pierwsze rysunki i kreska jest swobodna i styl masz naprawde dobry!! No i tyle co chciałem zakomentowac. Pozdrowienia i życze dalszych udanych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 fajny styl, ciekawe jak ci ida postaci :) bardzo fajne choc czasem malo czytelne. brakuje mi jakiegos konkretnego wyodrebnienia, jak te czarne pudlo np przy kamykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 styl jest bardzo fajny - taki lubie :> Czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 Dzięks chłopaki. Co do ostrości i czytelności to się zgadzam (sam bym się nie domyślił co na tych obrazkach jest), bo robienie jakiś kamyczków to fajnie, ale podzielenie tego na jakieś plany to już za ciężko (do ładnego zakreskowania :P). Na razie dam tylko taką speed kolorowanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Majac takie coś jak powyżej łatwiej jest się zorientować co to jest ;) ...a kreska przyznaje - fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 tak sie zastanawialem co przedstawia 4 rysuneczek i mam odpowiedz, reszta jest czytelna i ladnie wykonana, choc te takie kreskowe cieniowanie moze poniekad utrudniac ocene reszty elelentow, szczegolnie w duzej ilosci obiektow blisko siebie. niemniej mnie sie przedstawiona przez Ciebie kreska podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 do mnie przemawia..przynajmiej jest orginalnie..bo ludzi lubiacyh rysowac kamienie raczej duzo nie jest...kreska tez ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolw Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 wszyscy ci slodza, ale co sie bede wybijal. tez mi sie podoba takie lekkie bezpretensjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 No to kolejne 3 szkice, o dziwo z natury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Samochodzik fajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 nop helikopter mniej ale i tak fajnie wygląda :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 wiem że lubisz kamyszki ale zdecydowanie lepsze są pojazdy...kreske masz naprawde ciekawą i orginalną ale rysując nia kamyki jest to coś tak nie konretne że aż czasem słabe. głównie nie podobają mi się 2 piersze prace, a te pojazdy są najlepsze...reszta dla mnie bez większych emocji ale neżle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Bardzo ladne. Jak juz koledzy wspomnieli miejscami nieczytelne, ale ta kreska... slicznosci. :) PS: Zrob moze znowu jakas serie widoczkow. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Jade na działeczkę pojeździć na konikach, więc i pewnie jakieś szkice im zrobie mam nadzieje (chodź ostatnie jakie próbowałęm zrobić były tragiczne....one wciąż się ruszają, nie wiedzieć czemu.....) Dzięki za opinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam ponownie w kolejnej odsłonie naszego programu. Na dzisiejszych zajęciach zobaczymy próby zmagania się człowieka z naturą i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 nono no:-) fajne fajne szkice jak dlamie spoko strasznie przypominaja mi szkice malarskie:-)fajne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 szybki szkic ci wychodzi bardzo dobrze..widzę ze chyba jesteś zafascynowany rysunkami kolesia(nie pamiętam jak się nazywa) który rysował do metal gear solid ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 piękne te szybkie szkice - koniki też - wiem jak ciezko kuca naszkicować - bydle nie chce sie zatrzymać na długo w 1 pozie :/ pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 mnie sie bardzo podobaja samochodziki i helikopterek :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 o, bardzo ladne ;-) niesamowicie pociagajace, najabrdziej mi sie podoba drugi pojazd, lecz inne tez sa niezle! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ahh... slodkie. Klasa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 wow....fłajne koniki...fajny styl rysunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudzawa Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 fajna kreska ale niestety geometria się miejscami sypie, zwłaszcza jak coś konkretnego próbujesz rysować, ale będzie dobrze.... pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Ciężko kopyta narysować co? :) Też to miałem. Świetne pojazdy pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 No to nowy apdejcik Kolejny wyjazd na wioche :] pozdro.... ps. Oj ciężko, ciężko. Dlatego tym razem szkice statyczne i trzystasześćdziesiątka z innej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zomuś Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 siema masz bardzo fajną kreske taką techniczną ale jednocześnie luźną rysuj dalej ale popracuj nad cieniami napewno ich nie obrysowuj tak jak na ostatnim obrazku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Traktor cudowny. ... ... reszta oczywiscie tez. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 nio bardzo mile szkice..a co do kreski to wyglada jakby zywcem wyciagnieta z autoCADa ;P cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 jak tak patrze na te 2 pierwsze z ostatniego update (tj : http://img250.imageshack.us/img250/1973/untitled26ef.jpg i http://img250.imageshack.us/img250/8901/untitled30po.jpg) to bardzo przypominają mi rysunki zamieszczone w takiej książce co ją mam na chacie o indianach :) bardzo fajnei wyszło powinienes sie pobawic w tych klimatach typu westerny itp bo te deski i wogóle całokształt bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 bardzo fajne szkice, czuc przestrzen, kamyki bardzo mi sie podobaja, widac ze w twoim rysowaniu istnieje juz zdefiniowana zasada ukazywania formy, ktorej sie trzymasz, szkice wydaja mi sie takie architektoniczno-dynamiczne :),estetyczne tez tak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 O no to ja tez malo oryginalnie sie wypowiem, ze mi sie podoba :-) Fajna kreska, tylko momentami nie widac glebi, ale to chyba juz ktos pisal ;P no, a co do ostatniej 360-tki, to na jej przednim prawym kole chyba cienia zabraklo;-) a tak ogolnie to spoko :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi