Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Możliwe że topic ten będzie zaczątkiem mojego internetowego szkicownika, ale to się jeszcze okaże :D. Na razie 5 szkiców z Tatra Mountains. Komenty mile widziane.

Pozdrawiam Woznkt

tatry15pj.jpg

tatry20ki.jpg

tatry30ka.jpg

tatry41nb.jpg

tatry57lq.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm... trudno cokolwiek powiedzieć, z obrazków wynika że lubisz rysować kamienie :) zaobserwowałem też tam drzewa z jednego obrazka. Lepiej jak byś przedstawił coś bardziej zróżnicowanego, np. siakiś krzaczek lub jelonka itd. Bo z tego co tu widze dużo naprawde niema do komentowania. Chociarz obrazki 4 i 5 podobają mi sie. No może ten nr. 3 też nie jest tak do końca zły. W każdym bądź razie można powiedzeć że to nie pierwsze rysunki i kreska jest swobodna i styl masz naprawde dobry!! No i tyle co chciałem zakomentowac.

Pozdrowienia i życze dalszych udanych projektów.

Napisano

Dzięks chłopaki. Co do ostrości i czytelności to się zgadzam (sam bym się nie domyślił co na tych obrazkach jest), bo robienie jakiś kamyczków to fajnie, ale podzielenie tego na jakieś plany to już za ciężko (do ładnego zakreskowania :P).

Na razie dam tylko taką speed kolorowanke

tatry4kolor7pi.jpg

Napisano

tak sie zastanawialem co przedstawia 4 rysuneczek i mam odpowiedz, reszta jest czytelna i ladnie wykonana, choc te takie kreskowe cieniowanie moze poniekad utrudniac ocene reszty elelentow, szczegolnie w duzej ilosci obiektow blisko siebie.

niemniej mnie sie przedstawiona przez Ciebie kreska podoba.

Napisano

wiem że lubisz kamyszki ale zdecydowanie lepsze są pojazdy...kreske masz naprawde ciekawą i orginalną ale rysując nia kamyki jest to coś tak nie konretne że aż czasem słabe. głównie nie podobają mi się 2 piersze prace, a te pojazdy są najlepsze...reszta dla mnie bez większych emocji ale neżle.

Napisano

Bardzo ladne. Jak juz koledzy wspomnieli miejscami nieczytelne, ale ta kreska... slicznosci. :)

PS: Zrob moze znowu jakas serie widoczkow. ;)

pozdrawiam

Napisano

Jade na działeczkę pojeździć na konikach, więc i pewnie jakieś szkice im zrobie mam nadzieje (chodź ostatnie jakie próbowałęm zrobić były tragiczne....one wciąż się ruszają, nie wiedzieć czemu.....)

Dzięki za opinie :D

Napisano

Witam ponownie w kolejnej odsłonie naszego programu. Na dzisiejszych zajęciach zobaczymy próby zmagania się człowieka z naturą i nie tylko...

untitled11to1.jpg

untitled1a6ue.jpg

untitled112uj.jpg

untitled134wk.jpg

untitled147ya.jpg

Napisano

szybki szkic ci wychodzi bardzo dobrze..widzę ze chyba jesteś zafascynowany rysunkami kolesia(nie pamiętam jak się nazywa) który rysował do metal gear solid ;)

Napisano

mnie sie bardzo podobaja samochodziki i helikopterek :D

pozdro

Napisano

No to nowy apdejcik

Kolejny wyjazd na wioche :]

pozdro....

ps. Oj ciężko, ciężko. Dlatego tym razem szkice statyczne

untitled26ef.jpg

untitled30po.jpg

untitled47wz.jpg

i trzystasześćdziesiątka z innej perspektywy

untitled13eg.jpg

Napisano

siema masz bardzo fajną kreske taką techniczną ale jednocześnie luźną

rysuj dalej ale popracuj nad cieniami napewno ich nie obrysowuj tak jak na ostatnim obrazku pozdrawiam

Napisano

bardzo fajne szkice, czuc przestrzen, kamyki bardzo mi sie podobaja, widac ze w twoim rysowaniu istnieje juz zdefiniowana zasada ukazywania formy, ktorej sie trzymasz, szkice wydaja mi sie takie architektoniczno-dynamiczne :),estetyczne tez tak chce

Napisano

O no to ja tez malo oryginalnie sie wypowiem, ze mi sie podoba :-) Fajna kreska, tylko momentami nie widac glebi, ale to chyba juz ktos pisal ;P no, a co do ostatniej 360-tki, to na jej przednim prawym kole chyba cienia zabraklo;-)

a tak ogolnie to spoko :-)

pozdrawiam