Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rasterbate to interesujący program zamieniający zwykłe obrazki na wielkoformatowe rastry, mozliwość określenia rozmiaru oraz wielkości plamki pozwala kontrolować jakość, a calość ładuje w pliku pdf podzielonym na strony o wybranych rozmiarach i gotową do wydruku. Mozliwość skorzystania online lub downloadu wersji stand-alone (866KB) [Podziękowania dla sanki'ego]

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jedyne co mnie w tym programie denerwuje (z tego co zauważyłem) to to że nie można ustawić kilku milimetrów spadu żeby lepiej się kleiło. Jeżeli jestem w błędzie to nich mnie ktoś poprawi :)

Pozdrawiam

Napisano

haaaa mój aparacik :D ja też tak chcę :D Super tweety

A nie próbowałeś obciąć marginesów drukarki, tak żeby nie było tych przerw białych ? no i daj zbliżenie rastra jeżeli będziesz miał możliwość

Pozdrawiam

Napisano

tweety, wygląda nieźle, jaką plamkę ustawiłeś i ile mniej-więcej tuszu na to poszło ?:)

Plastique, pewnie musisz ściągnąć NET Framework ze stronki microsoftu, standalone tego wymaga

Napisano

zapewne dlatego że nie przeczytałeś na stronie programu że wersja standalone wymaga NET Framework microsoftu, na stronie rasterbate jest link

Pozdrawiam

Napisano

Głowy nie dam ale bardzo możliwe że zależy to od formatu, im większy tym zwiększa się min. plamka, pewny nie jestem bo nie sprawdzałem ale logicznie tak może być. Jaki ustawiasz format wyjściowy ?

Napisano

Tweety: dzięki. Teraz tylko muszę coś zrobić, żeby ten błąd mi nie wyskakiwał i można drukować :) Ale to pewnie tych bibliotek, o których była mowa wcześniej.

Napisano

Requirements

The application requires .NET Framework 1.1.To print the posters, you need a pdf reader such as Adobe Reader. The application might also work with .NET Framework 1.0 (comes with Windows XP) and Mono (available for many platforms, such as Linux or Mac), but the compatibility has not been tested. If you manage to run it on Linux or Mac, please tell me!

trochę poczytać i po kłopocie :)