Napisano 22 Sierpie艅 200519 l (W zwiazku z tym iz moja bitwe szlag trafil:P Biore sie za postac. Bedzie to barbarzynca. Zobaczymy jak wyjdzie:) Narazie tylko glowka, jak skoncze to wrzuce cos jeszcze: pozdro 4 all
Napisano 22 Sierpie艅 200519 l Aj ale fajny. Bardzo kul ze tak poweim. nie no na serio to ladny model, zapowiada sie niezle. Ja tez wlasnie robie posac, wiec jakys mogl apodac siateczke bez MS to bym byl bardzo rad:P 聽 pozdrawiam i powodzenia
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l Autor inne rzuty glowy. ps. ucho nie jest jeszcze podczepione do glowy wiec dlatego dziwnie wyglada pozdro i zparaszam do komentowania:)
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l Nie znam sie na organice...zreszt膮 ja na niczym si臋 nie znam :), ale bardzo mi si臋 podoba pomys艂 i model. 呕ycz臋 powodzonka i dalszych sukces贸w.
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l mnie sie nie podoba to ko艂o nosa , a tak to pieknie 聽 niech Klicek oceni bo ja sie nie znam na organice ;)
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l yyy.... nie znam si臋 na barbarzy艅cach (:p), ale czy aby napewno maj膮 tylko po艂ow臋 ucha przyklejon膮 do g艂owy?? :> Og贸lnie twarzyczka niczego sobie, chocia偶 zmarszczki na czole wydaj膮 mi si臋 zbyt g艂臋bokie i ostre.
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l Autor M@ti- ucho jak pisalem wyzej nie jest jeszcze skonczone i dlatego jest dziwne a ze jest zle umiejscowione to swoja dorga :P a zmarszki troche zlagodze:) Dzieki za commentsy edit: kosmetyczne zmiany:)
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l No super, bardzo mi si臋 podoba. Jeden ma艂y szczeg贸艂: prawe oko na pierwszym zdj臋ciu jest moim zdaniem troch臋 za wysoko :D, ale poza tym jest przyzwoicie, Keep working...
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l 艂adnie 艂adnie.Powodzenia w dalszej pracy. Z niecierpliwosci膮 czekam na kolejne screeny
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l Sof_pl- A ja uwazam ze to bardzo dobrze ze jest za wysoko, choc dokonca nie wiem o co ci chodzi. Naj wiekszym bledem jesli chodzi o twarze itd to ze sa za symetryczne, Ma byc jak najbardziej nie symetryczna, Dlatego tez mam nadzije ze jak zweldujesz polowki to pozmieniasz co nie co:) 聽 Dawaj dawaj!! Tez czekam na dalsza czesc:) 聽 PS dzieki za siateczke :P
Napisano 23 Sierpie艅 200519 l Dobrze Ci to wychodzi. Szew kt贸ry 艂膮czy dwie po艂贸wki twarzy troche razi a co za tym idzie za symetryczna ta g艂owa. powodzenia
Napisano 24 Sierpie艅 200519 l Autor wrzucam maly update zeby pokazac ze projekt nie umarl:) ale szczerze mowiac chyba bede musial zrobic nowy tors, bo ten mi sie jakos nie widzi. dzieki za C&C pozdro
Napisano 24 Sierpie艅 200519 l oo bardoz 艂膮dnie rze藕ba i og贸lnie super. Jak po艂onczysz bedzie jeszcze lepiej. Czekam na kolejne screny
Napisano 24 Sierpie艅 200519 l Autor heh frankenstein?:) moze przez to ujecie. glowa jeszcze nie jest w finalnej wersji wiec jeszcze sie troche zmieni(moze z-brush?:)). najpierw skoncze cialo. pozdro sdsdsdds
Napisano 24 Sierpie艅 200519 l Og贸lnie bardzo fajnie :) Tylko twarz i cia艂o troche wygl膮daj膮 mi na przeci臋te w p贸艂... Ale Ja si臋 tak dobrze nie znam wi臋c pewnie si臋 myl臋... ;) Pozdro
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l z twa偶y odrazu wida膰 偶e to filozof ;) A poza ty to jak na barbarzy艅ce ko艂e艣 napakowany jest jak cza :) A tak powa偶nie to model jest ca艂kiem zach臋caj膮cy! 艂adnie sobie prowadzisz siateczke. Gratulacjone i powodzenia w dalszej pracy
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l tak jeszce chcia艂em doda膰 偶e kole艣 z twa偶y troche przypomina mi SNAJPERA z "Szeregowca Rajana". Pozdro
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l Autor witam, obo- wydaje sie przeciete bo jeszcze nie jest zwledowane:) Mortom- do ktroego snajpera?Barrego Pepperea?;) hindus- to chyba wina rzutu kamery . ale jeszcze to obadam;) dzieki za posty i kolejny male "apdejt" pozdro
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l Mi臋艣nie brzucha chyba za bardzo wymy艣lone... a pas u spodenek wygl膮da jak taca na kt贸rej jest podane to cia艂o ;)
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l Autor masz racje miesnie sa kiczowate:/ a pasek i gatki to tak wrzucilem narazie dal picu:p troche pozmienialem:
Napisano 25 Sierpie艅 200519 l Autor dobra ostatni update na dzis. jutro zrobie nogi a potem bede poprwail calosc pozdro
Napisano 26 Sierpie艅 200519 l no jest lepiej niz na poprzednich renderach ale bym mu jeszcze cos pozmienial: 1. ma bardzo dziwna szyje tzn. miesien mostkowo-obojczykowy-sutkowy powinien miec przyczep za uchem kolejny przy wewnetrznej stronie obojczyka 2. przez powyzszy blad krtan z jablkiem adama wyglada jak winogrono 3. dziwnie wyglada linia obojczykow 4. zrob mu wieksze miesnie kapturowate i najszersze grzbietu, powinien miec takie pletwy z tylu jak "pudzian" 5.zbyt wyraznie zaznaczyles niektore miejsca: glownie przy miesniach prostych brzucha 6. luk zeber wyglada dziwnie, jakby byl w odwrotna strone 7. poprawcuj nad rekami 聽 pod spodem zaznaczylem te miejsca :) 聽 pozdrawiam, vetis
Napisano 26 Sierpie艅 200519 l A to takie buty !!! wiem czemu takie to 艂adne :D bo odgapiasz od tego z cgtalku :> osz ty ale nie zmienia to faktu ze to ty zrobiles i jest fajnie :D
Napisano 26 Sierpie艅 200519 l No..no nie藕le ci to wychodzi. Troch臋 to jeszcze lepiej poskleja膰 i na ramiona przy tej budowie troch臋 mi臋艣ni贸w brak...,ale co ja tam wiem:) Projekt jest suuper.
Napisano 26 Sierpie艅 200519 l Autor vetis- wszelkie poprawki sa jak najberdziej sluszne. pozmienieam pozniej to i owo wizz- co? jak? gdzie? mozesz zapodac linka. chetnie zobacze. gregorjan- thx. spoko jeszcze go "podpakuje" troche:) pzdr.
Napisano 26 Sierpie艅 200519 l No podziwiam was. Narazie nawet sie za ludiz nie biore :) Ale nie b臋de si臋 powtarza艂 wiesz ze 艂adnie
Napisano 27 Sierpie艅 200519 l matii nie 艣ciemniaj 偶e nie wiesz :D http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=266789 m贸wi co to co艣 ? przecie偶 wyglada tak samo !!
Napisano 27 Sierpie艅 200519 l Autor haha:) ale jaja, bez kitu wyglada podobnie. szczerze nie mialem pojecia o tym, robilem wszystko z glowy. treaz na pewno podgapie pare patntow:) dzieki:)
Napisano 16 Wrzesie艅 200519 l Autor witam ponownie. niestety w ostatnim czasie brak czasu (pozdro LOX ;)) spowodowal przestoj w projekcie. ostatnio majac troche czasu postanowilem wymodelowac nowe cialo. pozdro czekam na wasze C&C
Napisano 16 Wrzesie艅 200519 l Wygl膮da to bardzo nienaturalnie. Mi臋snie brzucha, 偶eber, "piersi", wszystkie nie trzymaj膮 si臋 kupy. Jego ramiona s膮 te偶 przy wielkie oraz 艂膮czenie przy szyi jest bardzo kiepskie (o ile po艂膮czy艂e艣). 聽 聽 Przy mi臋艣niach staraj si臋 nie u偶ywa膰 ostrych kraw臋dzi bo to bardzo unienaturalnia obiekt organiczny. To by by艂o na tyle. Radzi艂bym zacz膮膰 ca艂y model od nowa jednak tym razem poprzegl膮daj jakie艣 siatki itp. pzdr.
Napisano 16 Wrzesie艅 200519 l Hm... Mi to ten barbarzy艅ca troche przypomina z wygl膮du mi臋艣ni Pudzianowskiego przerobionego na Conana. Co do wygl膮du mi臋艣ni i ich zmieniania to wszytko to co m贸wi膮 inni powy偶ej nade mn膮. 呕ycz臋 mi艂ej pracy i pozdrawiam.
Napisano 17 Wrzesie艅 200519 l Autor witam, o widze ze sie model nie podoba;) no trudno po to dalem go do wip`a zeby bylo dobrze jednak nie do konca zgodze sie z max`em. ale mniejsza z tym troche pozmienialem miesnie juz nie sa "nabrzmiale", i daje jeszcze siateczke na zyczenie pozdro
Napisano 17 Wrzesie艅 200519 l Nie bende si臋 za du偶o rozpisywa艂 .... postaraj si臋 aby mi臋艣nie by艂y zbli偶one +/- do poni偶ej za艂膮czonych refek, wtedy nikt si臋 nie b臋dzie czepia艂 ... 聽 聽 Patrz膮c na tych ludzi a nast臋pnie na twoj膮 posta膰, mo偶na dostrze膰 "malutk膮" r贸偶nice. 聽 PS: zerknij czasem na google ;).
Napisano 17 Wrzesie艅 200519 l Autor ludzie nie mam nic przeciwko ze sie czepiacie po to dalem to do wip`a zeby poddac go krytyce. wiem ze nie jest on anatomicznie idealny;) ale to glownie dlatego ze nie mam czasu na studiowanie anatomii. wiec jesli cos nie pasuje wam to walcie smialo. dobra krytyka najepsz膮 motywacja;) Thx i pozdr.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto