Matti Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 (W zwiazku z tym iz moja bitwe szlag trafil:P Biore sie za postac. Bedzie to barbarzynca. Zobaczymy jak wyjdzie:) Narazie tylko glowka, jak skoncze to wrzuce cos jeszcze: pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Aj ale fajny. Bardzo kul ze tak poweim. nie no na serio to ladny model, zapowiada sie niezle. Ja tez wlasnie robie posac, wiec jakys mogl apodac siateczke bez MS to bym byl bardzo rad:P pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 prosze bardzo oto siateczka pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 tak, mnie także się podoba model, niewidać błędów, jest ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 inne rzuty glowy. ps. ucho nie jest jeszcze podczepione do glowy wiec dlatego dziwnie wyglada pozdro i zparaszam do komentowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Nie znam sie na organice...zresztą ja na niczym się nie znam :), ale bardzo mi się podoba pomysł i model. Życzę powodzonka i dalszych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 mnie sie nie podoba to koło nosa , a tak to pieknie niech Klicek oceni bo ja sie nie znam na organice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 yyy.... nie znam się na barbarzyńcach (:p), ale czy aby napewno mają tylko połowę ucha przyklejoną do głowy?? :> Ogólnie twarzyczka niczego sobie, chociaż zmarszczki na czole wydają mi się zbyt głębokie i ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 M@ti- ucho jak pisalem wyzej nie jest jeszcze skonczone i dlatego jest dziwne a ze jest zle umiejscowione to swoja dorga :P a zmarszki troche zlagodze:) Dzieki za commentsy edit: kosmetyczne zmiany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sof_pl Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 No super, bardzo mi się podoba. Jeden mały szczegół: prawe oko na pierwszym zdjęciu jest moim zdaniem trochę za wysoko :D, ale poza tym jest przyzwoicie, Keep working... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ładnie ładnie.Powodzenia w dalszej pracy. Z niecierpliwoscią czekam na kolejne screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Sof_pl- A ja uwazam ze to bardzo dobrze ze jest za wysoko, choc dokonca nie wiem o co ci chodzi. Naj wiekszym bledem jesli chodzi o twarze itd to ze sa za symetryczne, Ma byc jak najbardziej nie symetryczna, Dlatego tez mam nadzije ze jak zweldujesz polowki to pozmieniasz co nie co:) Dawaj dawaj!! Tez czekam na dalsza czesc:) PS dzieki za siateczke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Dobrze Ci to wychodzi. Szew który łączy dwie połówki twarzy troche razi a co za tym idzie za symetryczna ta głowa. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ladnie ci wychodzi ta glowka, czekam na nastepne updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 no no zapowiada się niezły model życzę powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ładnie koło oczu to zrobiłeś, podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 wrzucam maly update zeby pokazac ze projekt nie umarl:) ale szczerze mowiac chyba bede musial zrobic nowy tors, bo ten mi sie jakos nie widzi. dzieki za C&C pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 oo bardoz łądnie rzeźba i ogólnie super. Jak połonczysz bedzie jeszcze lepiej. Czekam na kolejne screny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 troche ma glowe jak frankenstein :) ale ogolnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 heh frankenstein?:) moze przez to ujecie. glowa jeszcze nie jest w finalnej wersji wiec jeszcze sie troche zmieni(moze z-brush?:)). najpierw skoncze cialo. pozdro sdsdsdds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Ogólnie bardzo fajnie :) Tylko twarz i ciało troche wyglądają mi na przecięte w pół... Ale Ja się tak dobrze nie znam więc pewnie się mylę... ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 z tważy odrazu widać że to filozof ;) A poza ty to jak na barbarzyńce kołeś napakowany jest jak cza :) A tak poważnie to model jest całkiem zachęcający! ładnie sobie prowadzisz siateczke. Gratulacjone i powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 tak jeszce chciałem dodać że koleś z tważy troche przypomina mi SNAJPERA z "Szeregowca Rajana". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajnie tylko tak za wysokie czoło mi sie wydaje że ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 witam, obo- wydaje sie przeciete bo jeszcze nie jest zwledowane:) Mortom- do ktroego snajpera?Barrego Pepperea?;) hindus- to chyba wina rzutu kamery . ale jeszcze to obadam;) dzieki za posty i kolejny male "apdejt" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Mięśnie brzucha chyba za bardzo wymyślone... a pas u spodenek wygląda jak taca na której jest podane to ciało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 masz racje miesnie sa kiczowate:/ a pasek i gatki to tak wrzucilem narazie dal picu:p troche pozmienialem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 dobra ostatni update na dzis. jutro zrobie nogi a potem bede poprwail calosc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 no jest lepiej niz na poprzednich renderach ale bym mu jeszcze cos pozmienial: 1. ma bardzo dziwna szyje tzn. miesien mostkowo-obojczykowy-sutkowy powinien miec przyczep za uchem kolejny przy wewnetrznej stronie obojczyka 2. przez powyzszy blad krtan z jablkiem adama wyglada jak winogrono 3. dziwnie wyglada linia obojczykow 4. zrob mu wieksze miesnie kapturowate i najszersze grzbietu, powinien miec takie pletwy z tylu jak "pudzian" 5.zbyt wyraznie zaznaczyles niektore miejsca: glownie przy miesniach prostych brzucha 6. luk zeber wyglada dziwnie, jakby byl w odwrotna strone 7. poprawcuj nad rekami pod spodem zaznaczylem te miejsca :) pozdrawiam, vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 A to takie buty !!! wiem czemu takie to ładne :D bo odgapiasz od tego z cgtalku :> osz ty ale nie zmienia to faktu ze to ty zrobiles i jest fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 No..no nieźle ci to wychodzi. Trochę to jeszcze lepiej posklejać i na ramiona przy tej budowie trochę mięśniów brak...,ale co ja tam wiem:) Projekt jest suuper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 vetis- wszelkie poprawki sa jak najberdziej sluszne. pozmienieam pozniej to i owo wizz- co? jak? gdzie? mozesz zapodac linka. chetnie zobacze. gregorjan- thx. spoko jeszcze go "podpakuje" troche:) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 No podziwiam was. Narazie nawet sie za ludiz nie biore :) Ale nie będe się powtarzał wiesz ze ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 matii nie ściemniaj że nie wiesz :D http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=266789 mówi co to coś ? przecież wyglada tak samo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 haha:) ale jaja, bez kitu wyglada podobnie. szczerze nie mialem pojecia o tym, robilem wszystko z glowy. treaz na pewno podgapie pare patntow:) dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 witam ponownie. niestety w ostatnim czasie brak czasu (pozdro LOX ;)) spowodowal przestoj w projekcie. ostatnio majac troche czasu postanowilem wymodelowac nowe cialo. pozdro czekam na wasze C&C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Wygląda to bardzo nienaturalnie. Mięsnie brzucha, żeber, "piersi", wszystkie nie trzymają się kupy. Jego ramiona są też przy wielkie oraz łączenie przy szyi jest bardzo kiepskie (o ile połączyłeś). Przy mięśniach staraj się nie używać ostrych krawędzi bo to bardzo unienaturalnia obiekt organiczny. To by było na tyle. Radziłbym zacząć cały model od nowa jednak tym razem poprzeglądaj jakieś siatki itp. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Hm... Mi to ten barbarzyńca troche przypomina z wyglądu mięśni Pudzianowskiego przerobionego na Conana. Co do wyglądu mięśni i ich zmieniania to wszytko to co mówią inni powyżej nade mną. Życzę miłej pracy i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 daj siatke bo to chyba w maxie robisz?.., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 witam, o widze ze sie model nie podoba;) no trudno po to dalem go do wip`a zeby bylo dobrze jednak nie do konca zgodze sie z max`em. ale mniejsza z tym troche pozmienialem miesnie juz nie sa "nabrzmiale", i daje jeszcze siateczke na zyczenie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 powinienes poprzegladac troche anatomie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 co dokladnie masz na mysli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Nie bende się za dużo rozpisywał .... postaraj się aby mięśnie były zbliżone +/- do poniżej załączonych refek, wtedy nikt się nie będzie czepiał ... Patrząc na tych ludzi a następnie na twoją postać, można dostrzeć "malutką" różnice. PS: zerknij czasem na google ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 ludzie nie mam nic przeciwko ze sie czepiacie po to dalem to do wip`a zeby poddac go krytyce. wiem ze nie jest on anatomicznie idealny;) ale to glownie dlatego ze nie mam czasu na studiowanie anatomii. wiec jesli cos nie pasuje wam to walcie smialo. dobra krytyka najepszą motywacja;) Thx i pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi