Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

(W zwiazku z tym iz moja bitwe szlag trafil:P Biore sie za postac. Bedzie to barbarzynca. Zobaczymy jak wyjdzie:)

Narazie tylko glowka, jak skoncze to wrzuce cos jeszcze:

pozdro 4 all s81ew.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Aj ale fajny. Bardzo kul ze tak poweim. nie no na serio to ladny model, zapowiada sie niezle. Ja tez wlasnie robie posac, wiec jakys mogl apodac siateczke bez MS to bym byl bardzo rad:P

pozdrawiam i powodzenia

Napisano

Nie znam sie na organice...zresztą ja na niczym się nie znam :), ale bardzo mi się podoba pomysł i model. Życzę powodzonka i dalszych sukcesów.

Napisano

yyy.... nie znam się na barbarzyńcach (:p), ale czy aby napewno mają tylko połowę ucha przyklejoną do głowy?? :> Ogólnie twarzyczka niczego sobie, chociaż zmarszczki na czole wydają mi się zbyt głębokie i ostre.

Napisano

M@ti- ucho jak pisalem wyzej nie jest jeszcze skonczone i dlatego jest dziwne a ze jest zle umiejscowione to swoja dorga :P a zmarszki troche zlagodze:)

Dzieki za commentsy

edit:

kosmetyczne zmiany:)s126ox.jpg

Napisano

No super, bardzo mi się podoba. Jeden mały szczegół: prawe oko na pierwszym zdjęciu jest moim zdaniem trochę za wysoko :D, ale poza tym jest przyzwoicie, Keep working...

Napisano

Sof_pl- A ja uwazam ze to bardzo dobrze ze jest za wysoko, choc dokonca nie wiem o co ci chodzi.

Naj wiekszym bledem jesli chodzi o twarze itd to ze sa za symetryczne, Ma byc jak najbardziej nie symetryczna, Dlatego tez mam nadzije ze jak zweldujesz polowki to pozmieniasz co nie co:)

Dawaj dawaj!! Tez czekam na dalsza czesc:)

PS dzieki za siateczke :P

Napisano

wrzucam maly update zeby pokazac ze projekt nie umarl:)

ale szczerze mowiac chyba bede musial zrobic nowy tors, bo ten mi sie jakos nie widzi.

dzieki za C&C

pozdro

body004rv.jpg

Napisano

Ogólnie bardzo fajnie :)

Tylko twarz i ciało troche wyglądają mi na przecięte w pół...

Ale Ja się tak dobrze nie znam więc pewnie się mylę... ;)

Pozdro

Napisano

z tważy odrazu widać że to filozof ;) A poza ty to jak na barbarzyńce kołeś napakowany jest jak cza :)

A tak poważnie to model jest całkiem zachęcający! ładnie sobie prowadzisz siateczke. Gratulacjone i powodzenia w dalszej pracy

Napisano

witam,

obo- wydaje sie przeciete bo jeszcze nie jest zwledowane:)

Mortom- do ktroego snajpera?Barrego Pepperea?;)

hindus- to chyba wina rzutu kamery . ale jeszcze to obadam;)

dzieki za posty

i kolejny male "apdejt"

pozdro

Napisano

no jest lepiej niz na poprzednich renderach ale bym mu jeszcze cos pozmienial:

1. ma bardzo dziwna szyje tzn. miesien mostkowo-obojczykowy-sutkowy powinien miec przyczep za uchem kolejny przy wewnetrznej stronie obojczyka

2. przez powyzszy blad krtan z jablkiem adama wyglada jak winogrono

3. dziwnie wyglada linia obojczykow

4. zrob mu wieksze miesnie kapturowate i najszersze grzbietu, powinien miec takie pletwy z tylu jak "pudzian"

5.zbyt wyraznie zaznaczyles niektore miejsca: glownie przy miesniach prostych brzucha

6. luk zeber wyglada dziwnie, jakby byl w odwrotna strone

7. poprawcuj nad rekami

pod spodem zaznaczylem te miejsca :)

pozdrawiam, vetis

Napisano

A to takie buty !!! wiem czemu takie to ładne :D bo odgapiasz od tego z cgtalku :> osz ty ale nie zmienia to faktu ze to ty zrobiles i jest fajnie :D

Napisano

vetis- wszelkie poprawki sa jak najberdziej sluszne. pozmienieam pozniej to i owo

wizz- co? jak? gdzie? mozesz zapodac linka. chetnie zobacze.

gregorjan- thx. spoko jeszcze go "podpakuje" troche:)

pzdr.

Napisano

haha:) ale jaja, bez kitu wyglada podobnie. szczerze nie mialem pojecia o tym, robilem wszystko z glowy. treaz na pewno podgapie pare patntow:) dzieki:)

Napisano

witam ponownie. niestety w ostatnim czasie brak czasu (pozdro LOX ;)) spowodowal przestoj w projekcie. ostatnio majac troche czasu postanowilem wymodelowac nowe cialo.

pozdro

czekam na wasze C&C

Napisano

Wygląda to bardzo nienaturalnie. Mięsnie brzucha, żeber, "piersi", wszystkie nie trzymają się kupy. Jego ramiona są też przy wielkie oraz łączenie przy szyi jest bardzo kiepskie (o ile połączyłeś).

Przy mięśniach staraj się nie używać ostrych krawędzi bo to bardzo unienaturalnia obiekt organiczny. To by było na tyle. Radziłbym zacząć cały model od nowa jednak tym razem poprzeglądaj jakieś siatki itp. pzdr.

Napisano

Hm... Mi to ten barbarzyńca troche przypomina z wyglądu mięśni Pudzianowskiego przerobionego na Conana. Co do wyglądu mięśni i ich zmieniania to wszytko to co mówią inni powyżej nade mną. Życzę miłej pracy i pozdrawiam.

Napisano

witam,

o widze ze sie model nie podoba;) no trudno po to dalem go do wip`a zeby bylo dobrze jednak nie do konca zgodze sie z max`em. ale mniejsza z tym

troche pozmienialem miesnie juz nie sa "nabrzmiale", i daje jeszcze siateczke na zyczenie

pozdro

Napisano

Nie bende się za dużo rozpisywał .... postaraj się aby mięśnie były zbliżone +/- do poniżej załączonych refek, wtedy nikt się nie będzie czepiał ...

image031ab.th.jpg maxmuscle030803prejudging0017f.th.jpg

Patrząc na tych ludzi a następnie na twoją postać, można dostrzeć "malutką" różnice.

PS: zerknij czasem na google ;).

Napisano

ludzie nie mam nic przeciwko ze sie czepiacie po to dalem to do wip`a zeby poddac go krytyce. wiem ze nie jest on anatomicznie idealny;) ale to glownie dlatego ze nie mam czasu na studiowanie anatomii. wiec jesli cos nie pasuje wam to walcie smialo. dobra krytyka najepszą motywacja;)

Thx i pozdr.